Food Service τ. 136

5 DRINKS Cocktails �����������������������68 Πιο σύνθετα fine drinks, η κατασκευή των οποίων απαιτεί τεχνογνωσία και….style! IDEAS Brunch ��������������������������20 Το νέο γαστρονομικό trend κερδίζει έδαφος. FORWARD THINKING Στην εποχή του experiential eating Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δίνεται στην παροχή κι απόλαυση μοναδικών εμπειριών dining ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ Καθαρά σκεύη = χαρούμενοι πελάτες!����������� 58 Ποιο το τετράπτυχο που οδηγεί στην επιλογή της κατάλληλης λύσης επαγγελματικού πλυντηρίου; TIPS & TRICKS Σπαράγγια ��������������������������� 64 Τα σπαράγγια, αν κι είναι ένα φίνο έδεσμα, δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε στη χώρα μας. Ευτυχώς, όμως, για τους επαγγελματίες της εστίασης, οι τουρίστες το λατρεύουν. DRINKS Cocktails ������������������������������ 68 H έξοδος για cocktail ήταν μέχρι τώρα γυναικεία υπόθεση – αυτό ωστόσο μοιάζει να αλλάζει πλέον, καθώς υπάρχει διάθεση για δοκιμή πιο σύνθετων fine drinks, η κατασκευή των οποίων απαιτεί τεχνογνωσία και….style! SKILLS Πρόσω… αναπτυξιακώς!����� 72 Πώς θα δομήσετε μια στέρεη κι ισχυρή ομάδα με αποκλειστικό γνώμονα την επιτυχία! TRENDS Ποτά: 3+1 τάσεις για το κοντινό μέλλον��������� 74 Σε πρόσφατη μελέτη της η Technomics επιχειρεί να αναδείξει 4 τάσεις που αναμένεται να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση της αγοράς των ποτών κατά το κοντινό μέλλον. SALES Η νέα εποχή του επιδόρπιου ανατέλλει! �������� 76 Ένα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτει έχει να κάνει σχετικά με το ποιοι παράγοντες επηρεάζουν και εν γένει διαμορφώνουν το «νέο επιδόρπιο», σήμερα. ΧΥΤΡΑ �������������������������������� 81 STATS ��������������������������������� 82 ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ζύμη Έξι εταιρείες συγκεντρώνουν τα νέα προϊόντα που παρουσιάζουν στην αγορά της εστίασης, έχοντας ως βάση τη ζύμη. 58 42 76 ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ Καθαρά σκεύη = χαρούμενοι πελάτες! Ποιο το τετράπτυχο που οδηγεί στην επι- λογή της κατάλληλης λύσης επαγγελμα- τικού πλυντηρίου; SALES Η νέα εποχή του επιδόρπιου ανατέλλει! Ένα από τα βασικά ερωτήματα που προ- κύπτει έχει να κάνει σχετικά με το ποιοι παράγοντες επηρεάζουν και εν γένει δια- μορφώνουν το «νέο επιδόρπιο», σήμερα. 34

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=