Food Service τ. 136

Α ναμφίβολα, η κλίμακα λειτουργίας μιας επιχείρησης μπορεί να «καταδείξει» τον τύπο πλυντηρίου που θα απαιτηθεί. Για παράδειγμα, ένα εστιατόριο που κάνει «Χ» αριθμό κουβέρ έχει σαφώς πολλα- πλάσιες ανάγκες εν συγκρίσει με ένα άλλο που κάνει τα μισά ή ακόμη και το ένα τρίτο αυτών! Επιπροσθέτως, ένας χώρος εστίασης στην κου- ζίνα του οποίου ψήνονται ποικίλα τυριά ή εν γένει λιπαρά φαγητά σε πιάτα και σκεύη είναι δεδομένο πως θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και ανάγκες σε επίπεδο πλυσίματος, σε σχέση με κάποια άλλη κουζίνα που βασίζει σημαντικό μέρος της λειτουργίας της λ.χ. στις σαλάτες και τις τηγανητές πατάτες. Επίσης, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή η ύπαρξη πολλαπλών εξαρτημάτων μπορούν να υποδείξουν τον τύπο του πλυντηρίου που θα χρειαστεί ένα εστιατόριο. Εξυπακούεται πως η χρήση σημαντικού αριθμού ποτηριών προϋποθέ- τει την ύπαρξη ενός εξειδικευμένου πλυντηρίου για ποτήρια και γυαλικά γενικότερα. Πιθανώς θα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ Οι παράγοντες που οδηγούν στην επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού πλυντηρίου Καθαρά σκεύη = χαρούμενοι πελάτες! Ο τύπος, η μορφή και το εύρος της επιχείρησης εστίασής σας αποτελούν ορισμένους από τους πρωταρχικούς παράγοντες που θα κρίνουν και θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του κατάλληλου πλυντηρίου σκευών. Στην αγορά υπάρχουν λύσεις για κάθε απαίτηση και χρήση, ενώ η ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην προσθήκη μιας σειράς καινοτόμων λειτουργιών και χαρακτηριστικών. 58

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=