Food Service τ. 136

74 Ο τομέας των ποτών, αλκοολούχων και μη, δείχνει να δίνει βαρύτητα σε μια σειρά από στοιχεία, όπως αυτά της εποχικότητας, της εξειδίκευσης, των μοναδικών γεύσεων και της υγιεινής διάστασής τους. Μάλιστα, αυτά δείχνουν να απο- τυπώνονται σε όλο και περισσότερα μενού εστι- ατορίων, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία πως στρέ- φουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στο να διεισδύσουν στο νεαρότερης ηλικίας κοινό. Σε πρόσφατη μελέτη της με την επωνυ- μία «Beverage Consumer Trend Report» η Technomics επιχειρεί να αναδείξει 4 συνολικά τά- σεις που αναμένεται να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση της αγοράς των ποτών κατά το κοντινό μέλλον. 1 Η υγιεινή πλευρά των ποτών Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έκθεσης με τίτλο «Summer Fancy Foods» που διεξήχθη στη TRENDS Το clean drinking κερδίζει έδαφος σε bar κι εστιατόρια Ποτά: 3+1 τάσεις για το κοντινό μέλλον Οι επαγγελματίες της εστίασης αναζητούν κάθε πιθανή (ή απίθανη) συνταγή, εκδοχή, γεύση, πρώτη ύλη, μαγειρική τεχνοτροπία, πρωτότυπο συνδυασμό, φυσικά συστατικά, για να τα αξιοποιήσουν στις κουζίνες τους, ωστόσο, τελευταία, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον τομέα των ποτών.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=