Food Service τ. 137

4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ �������������� 8 ΡΕΠΟΡΤΑΖ Σύννομοι και δίχως κόστος!��� 14 Η ΓΣΕΒΕΕ προωθεί πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης συσκευασιών σε εστιατόρια δίχως κόστος! Η επιμονή... σκοτώνει! �������� 16 Η ΕΥΕΔ «βαδίζει» στα χνάρια της ΑΕΠΙ, χρεώνοντας υπερβολικά καταστηματάρχες και ξενοδόχους! H έκθεση θεσμός του κλάδου � 18 HORECA 2019: Τι είδαμε, τι ακούσαμε, τι μας εντυπωσίασε, τι μας δήλωσαν. ΑΦΙΕΡΩΜΑ Συστήματα παραγγελιοληψίας: Εκσυγχρονισμός τώρα! ������� 26 Λογισμικό, hardware, τεχνολογικές εξελίξεις. MARKETING Barclaycard Transplater ������ 34 Η Barclaycard επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» περαι- τέρω τους πελάτες των εστιατορίων, μέσω της πρότυπης εφαρμογής «Transplater». OPERATIONS Πώς θα διατηρήσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας;��� 38 Ποια η απάντηση στο ερώτημα: «Υπάρχει τρόπος να βρω και να διατηρήσω το προσωπικό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής μου;». FOOD FOR THOUGHT Πόσο «πολύ» είναι το... πολύ;�� 42 Πώς επιτυγχάνεται ο ισόρροπος συγκερασμός γεύσεων, δημιουργικότητας, «θέλω» κι απαιτήσεων των πελατών και της κουζίνας;. IDEAS «Συλλάβετε» τον σφυγμό της αγοράς��������������������������� 48 Ποιοι οι τρόποι να ενισχύσετε την πελατειακή σας κίνηση κατά τις «ήσυχες» εβδομάδες; ΑΦΙΕΡΩΜΑ Συστήματα παραγγελιοληψίας: Εκσυγχρονισμός τώρα! Τι ζητάει μια επιχείρηση εστίασης από ένα σύστημα παραγγελιοληψίας και τι πρέπει να προσέχει ο επαγγελματίας; Ποιες είναι οι νέες τεχνολογικές τάσεις που επικρατούν; 16 54 FUTURE LOOK Τι «ξημερώνει» στην εστιατορική σκηνή; Τι ισχύει για το Πρωινό – Σνακ – Μεσημεριανό – Δείπνο; Ποιες οι τάσεις και πώς διαμορφώνονται οι απαιτήσεις των πελατών;

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=