Food Service τ. 137

75 TECH χουν κι αυτά του media player, του συνοδευτι- κού λογισμικού, της δικτύωσης κ.ο.κ. Υπό αυτό το σκεπτικό, αρκεί ένας … αδύναμος κρίκος στην εικόνα, προκειμένου η άρτια λειτουργία ολόκληρου του συστήματος να τεθεί σε αμφι- σβήτηση! Στα υπόψη του επαγγελματία της εστί- ασης θα πρέπει να βρίσκεται κι η αναμενόμενη χρήση, οπότε πρέπει να δοθεί βαρύτητα και στην εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής, αλλά και στο πλαίσιο τεχνικής υποστήριξης. 3. Μειώστε την εκδοχή των αστοχιών και δυσλειτουργιών σε επίπεδο λειτουργίας Αναμφίβολα, το θέμα του user interface ανάγεται σε στρατηγικής σημασίας ζητούμενο. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη διαδικασία της απευθείας αλλαγής των μηνυμάτων που προ- βάλλονται, αναφορικά λ.χ. με την προσθήκη καινούργιων πιάτων και γεύσεων στο μενού, την προώθηση οικονομικών προσφορών, την ενημέρωση για την ύπαρξη εποχιακών μενού κ.ο.κ. Η λύση που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι συμβατή με μια ποικιλία συστημάτων, ώστε η επιθυμητή πληροφορία να είναι άμεσα διαθέσιμη απλώς και μόνο με τη σύνδεση ενός media player στο πίσω μέρος της οθόνης ή ακόμη και μέσω του cloud. 4. Τιμολογιακή πολιτική Εξυπακούεται πως η τιμή αποτελεί έναν ακόμη παράγοντα, σε πλείστες περιπτώσεις και τον πλέον καθοριστικό… Τα θετικά νέα είναι πως, τελευταία, τα συστήματα ψηφιακής σήμανσης έχουν γίνει περισσότερο προσιτά. Ακόμη κι έναντι στατικών λύσεων! Υπό αυτό το πρίσμα, οι επαγγελματίες θα ήταν χρήσιμο να μην μένουν κολλημένοι αποκλειστικά στο hardware τμήμα της λύσης, αλλά να αναλογί- ζονται τι θέλουν να πετύχουν μέσω αυτών. <

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=