Food Service τ. 137

82 STATS Υπολογίζεται πως θα ενισχυθεί η κατανάλωση βιολογικού κρασιού στη βρετανική αγορά μέχρι το 2022, σύμ- φωνα με στοιχεία έρευνας των SudVinBio και IWSR. 50% Υπολογίζεται πως θα ενισχυθούν οι παραγγελίες φαγητού, μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών κατά το προσεχές έτος. Σε επίπεδο 6,6 δισεκατομμυρίων ευρώ εκτ ιμάται πως θα ανέλθει η αξία της διεθνούς αγοράς delivery από εστ ιατόρια μέχρι τα τέλη του ερχόμενου έτους, σύμφωνα με εκτι- μήσεις του NPD Group. 88% MOBILE DELIVERY Tου Τop-100 εστιατορίων στη Μεγάλη Βρετανία σερβίρουν Αγγλική κου- ζίνα, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από το OpenTable. 22% 20% Tων επιχειρήσεων στον τομέα μαζι- κής εστίασης και φιλοξενίας απέτυ- χαν να εξαλείψουν τα δεδομένα που υπάρχουν αποθηκευμένα σε ΙΤ εξοπλισμό, δύο μήνες έπειτα από την έναρξη εφαρμογής του Κοινοτι- κού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδο- μένων (GDPR), βά- σε ι μελέ της της Probrand. 45% Αύξησηστην καταναλωτ ι - κή δαπάνη, αναφορικά με το delivery φαγητού από εστιατό- ρια, μέχρι το τέλος του 2020, σε διεθνές επίπεδο, προβλέπει το NPD Group. Των πελατών σε δι εθνές επίπεδο αναφέρουν πως ελέγχουν τα social media feed και το website πριν απο- φασίσουν να επι- σκεπτούν ένα εστι- ατόριο, σύμφωνα με την Barclaycard. 22% Premium BEST QUALITY

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=