Food Service τ. 138

66 Ε να από τα ζητήματα/αιτήματα που έχουν θέσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών οι κάτοικοι, τουλάχιστον, των με- γάλων αστικών κέντρων της χώρας μας είναι η δυνατότητα να απολαμβάνουν πρωινό γεύμα αφενός σε εστιατόρια κι εν γέ- νει χώρους μαζικής εστίασης αφετέρου σε ώρες που δεν είναι προκαθορισμένες αυστηρά με την άκρως παρωχημένη λογική «08:00–10:00 π.μ.». Το κλίμα κι η λογική έχει αρχίσει να μεταβάλ- λεται σταδιακά, έστω και με (εξαιρετικά) αρ- γούς ρυθμούς, με μια σειρά από εστιατόρια να έχουν… υποκύψει στη γοητεία του πρωινού, επιχειρώντας να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανά- TRENDS Η αναδυόμενη τάση του «Breakfast ανά πάσα στιγμή» Πρωινό μόνο το… πρωί; Σκεφτείτε ξανά! Μια ρήση που αναφέρεται συχνά ισχυρίζεται πως «ό,τι δεν αλλάζει, πεθαίνει!». Μάλιστα, ορισμένες φορές, απαιτούνται από δραστικές έως ρηξικέλευθες κινήσεις κι ενέργειες, για να έρθουν τα πάνω–κάτω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο επίκεντρο βρίσκεται το πρωινό, το οποίο από τη μια πλευρά εκτείνεται χρονικά σε all day συνήθεια και παροχή κι από την άλλη συνδυάζεται γευστικά και δημιουργικά με άλλα πιάτα του υφιστάμενου μενού, δημιουργώντας, ουσιαστικά, μια νέα κατηγορία που αναμένεται να έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=