Food Service τ. 141

35 διαφορετικά εστιατορικά brands επισκέπτονται οι Βρετανοί κατά μέσο όρο σε ετήσια βάση. Η εταιρεία ESTIASI ανέλαβε το απαιτητικό έργο του να εξοπλί- σει πλήρως τις διαγωνιστικές κουζίνες του διαγωνισμού 1st Mediterranean Chef’s Competition, καθώς και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του «Masterclass Stage», που θα φιλοξενήσει εξειδικευ- μένες επιδείξεις από Έλληνες και ξένους Chef. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Ιανουαρίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι απευθύνεται σε επαγγελματίες chef / μάγειρες και pastry chef / ζαχαροπλάστες ηλικίας έως 25 ετών, καθώς και σε σχολές από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου. Έχοντας 20 χρόνια στον χώρο, η εταιρεία ESTIASI αποτελεί μία σίγουρη επιλογή, για να αναλάβει το έργο αυτό. Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Τάσος Πρωτο- ψάλτης, υπέγραψε με τον διευθυντή της εταιρείας ESTIASI, Αλέξη Γιαννοπουλάκη, τη συνεργασία στο πλαίσιο της συνέντευξης τύ- που που δόθηκε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2019. MASTER SOMMELIERS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Στις 18-21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρό- γραμμα του Court of Master Sommeliers (CMS), που διοργανώνεται δυο φορές τον χρόνο στη χώρα μας (Νοέμβριο και Μάρτιο), από τον εκπαιδευτικό οργανισμό W.S.P.C. σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου. Πρόκειται για ένα γεγονός με διεθνή αντίκτυπο και πολλαπλά οφέλη για το ελ- ληνικό κρασί, καθώς ο εκπαιδευτικός οργανισμός W.S.P.C. παρέχει πιστοποιημένες σπουδές στους οίνους, τα αποστάγματα και την οινοχοΐα. Στη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι σπουδαστές - υποψή- φιοι Master Sommeliers - είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί, κορυφαίους Έλληνες οινοπαραγωγούς, καθώς και την ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία. Για την Ελλάδα, η εκπαίδευση αυτών των επαγγελματιών εδώ αποτελεί τιμή αλλά και μοναδική ευκαιρία προβολής της χώρας μας. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ESTIASI ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ 1ST MEDITERRANEAN CHEF’S COMPETITION

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=