Food Service τ. 141

5 44 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Η καινοτομία και τα νέα προϊόντα είναι στην πρώτη γραμμή για όλες τις βιομηχανίες γαλα- κτοκομικών προϊόντων. 50 | LOGO ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ! Το λογότυπο αποτελεί ένα από τα πρωταρχικά σημεία επαφής με τους πελάτες. Πώς θα το «συνδέσετε» στη μνήμη τους με τα πιάτα και τις παροχές που προσφέρετε; 56 | RESTAURANT 2030 Την προσεχή δεκαετία, η τεχνολογία αναμένε- ται ότι θα μεταβάλλει ακόμα και τον ίδιο τον ορισμό του εστιατορίου. 66 | Η… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ Total make over παρατηρείται τελευταία στον τομέα του οίνου στη χώρα μας, με την άνθηση σε επίπεδο ποικιλιών, παραγωγικής δυναμικής, γνώσης και παρουσίασης. 70 | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΤΑΚΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Τις βάσεις για το μέλλον έθεσε η εταιρεία, με όχημα τη σειρά προϊόντων Genius, απόρροια πολυετών ερευνών και δοκιμών. 74 | ΑΠΛΩΣΤΕ ΨΗΦΙΑΚΟ «ΔΙΧΤΥ» Τα social media μπορούν να παίξουν σημα- ντικό ρόλο για μια επιχείρηση εστίασης, αλλά κρύβουν και κινδύνους. Τι πρέπει να προσέ- χουμε, πού πρέπει να δίνουμε το βάρος; 78 | ΤIPS ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ DELIVERY! Ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων εστίασης διανομής είναι ιδιαίτερα σκληρός. Πέραν της ποιότητας του φαγητού, είναι βασι- κό να υπάρχει προβολή του delivery μενού. 82 | Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΝΟΥ» Αναγκαιότητα ή τάση; Μόδα ή ρεαλισμός; Μήπως έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσετε το σκεπτικό σας, σχετικά με το κρέας ως κορωνίδα του μενού του εστιατορίου σας; 84 | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ CUSTOMER JOURNEY Η αξία που προσδίδει ένας χώρος εστίασης στους ίδιους τους πελάτες είναι εξ ίσου σημα- ντική. 36 66 84 16 32

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=