Food Service τ. 141

6 Π όσο μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση δράση κι ενέργεια, αυτομάτως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να… χαθεί το τρένο της εξέλιξης. Πάντοτε, στο τελείωμα ενός έτους, ένα σημαντικό ποσοστό επαγγελματιών προ- βαίνει σε αποτίμηση του χρόνου που προηγήθηκε, αλλά και της πορείας τους σε αυτόν, και ενδεχομένως εν είδει αναδρομής αναμνήσεων «σημειώνουν» τις νίκες κι επισημαίνουν τις «ήττες». Την ίδια στιγμή, προχωρούν σε μια θεώρηση της τρέχουσας κατάστασης, επιχειρώ- ντας να θέσουν -έστω κι άτυπα- τα σημεία μέγιστου ενδιαφέροντος, τα οποία εν πολλοίς θα καθορίσουν και προσδιορίσουν την πορεία τους κατά το επόμενο έτος. Το σταθερό ζητούμενο, λοιπόν, είναι το μέλλον κι η δυνατότητα της έγκαιρης, όσο και σωστής ψηλάφησης και προσδιορισμού του. Το τελείωμα του χρόνου δε ταιριάζει απολύτως στο συγκεκριμένο mentality. Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας ή διαβάζετε στην οθόνη του υπολογιστή ή του κι- νητού σας τηλεφώνου μέσω του www.e-compupress.gr προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά, προκειμένου να πληροφορηθείτε, να διερευνήσετε, να ζυγίσετε και να κατασταλάξετε σχετικά με τις επερχόμενες σύγχρονες διεθνείς τάσεις, τον ρόλο του digital στη διαμόρφωση της νέας εστιατορικής σκηνής, τη σημασία της αειφορίας, τη δυναμική της φυτοφαγίας, τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης, τη βαρύτητα που αναμένεται να παίξει ο αστάθμητος παράγοντας του προσωπικού των επιχειρήσεων κ.ο.κ. Παράλληλα, σας προσφέρεται ένα αρκούντως «χορταστικό» preview, αναφορικά με μια σειρά από ιδιαίτερα καινοτόμα fooding concepts, μέσω των οποίων ορισμένοι επαγγελματίες έχουν οδηγηθεί εκ του ασφαλούς στη Γη της Επαγγελματικής Επιτυχίας! «Έξυπνες» προτά- σεις, που δεν προϋποθέτουν τεράστιες επενδύσεις ή πολυτελείς (και κατ’ επέκταση δαπανη- ρούς) χώρους, αντιθέτως απαιτούν πάθος, δέσμευση, αγάπη και μια «λογική» δόση... τρέλας! Περιεχόμενο εξαιρετικά διαφωτιστικό, το οποίο θα σας βοηθήσει σε καταλυτικό βαθμό να αποφασίσετε εάν και ποιες εξ αυτών θα υιοθετήσετε και ποιες ταιριάζουν με την εστιατορική σας επιχείρηση. Bottom line; Η αγορά, διεθνώς, αλλάζει με εξαιρετική ταχύτητα. Εκμεταλλευτείτε τη διάχυση της γνώσης που σας προσφέρει το «Food Service» κι επιλέξτε εάν θα βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης ή στην ουρά, ασθμαίνοντας να φτάσετε τα νέα δεδομένα. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλά, Καλή Νέα Χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, φα- ντασία, γεύση, ιδέες, τόλμη, καινοτομία και φυσικά πολλές και κερδοφόρες πωλήσεις! Στον τομέα των περιοδικών, είθισται να υποστηρίζεται πως μόλις κυκλοφορήσει το καινούριο τεύχος, αυτομάτως… πεθαίνει. Κάτι που εδράζεται στο γεγονός πως από τη στιγμή κατά την οποία ένα προϊόν «γεννηθεί», άμεσα ξεκινά η διαδικασία της φθοράς του κι ο προγραμματισμός του επόμενου βήματος. Το μέλλον ειναι ήδη παρελθόν! Compupress A.E. Κεντρικά Γραφεία: 2 ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 19400 Κορωπί, τηλ.: 210 9238672, fax: 210 9216847 ΚΩΔΙΚΟΣ: 015812 ΕΚΔΟΤΗΣ: Nίκος Μανούσος ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Ιωάννης Πατρίκος ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING: Λουκία Ταλιαδώρου ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Παναγιώτης Μαρκέτος ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: Βάγια Μπιζιλιώτη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: Δέσποινα Προβιδάκη ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ DTP: Δημήτρης Μελένιος DTP: Αδάμ Σάμιος ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: Αρτεμησία Παπαδάκη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Παυλίνα Μπεθάνη ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Iωάννης Τζίφας ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ: Μ. ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΗ: ΑΡΓΟΣ A.E.-Πρακτορείο Διανομής Τύπου ΚΩΔΙΚΟΣ ISSN: 1108-9520 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική, κατά παράφραση ή διασκευή/απόδοση του περιεχομένου του Food Service, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Compupress A.E., όπως ορίζει ο νόμος 2121/1993, η Διεθνής Σύμβαση της Βέρνης περί πνευματικής ιδιοκτησίας και οι κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Π. Μαρκέτος Αρχισυντάκτης

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=