Food Service τ. 141

8 NEWS zougla.gr @zougla_online Εκτός από τα αυτοκίνητα, τα αξεσουάρ και τα είδη ένδυσης και υπόδησης, η Ferrari ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στον χώρο της εστίασης. Σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο της εστι- ατόριο στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Emilia-Romagna. #zougla #Ιταλία #εστιατόριο #ferrari The Health Lab @thehealthlabgr Μία νέα έρευνα που δημο- σιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό “Annals of Internal Medicine”, υποστηρίζει ότι η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου ή κόκκινου κρέατος έχει ελάχιστα ως μηδαμινά οφέλη στην υγεία μας. #διατροφή #κρέας #κα- τανάλωσηκρέατος ReallyGood.com @ReallyGood_com Μελέτη από το Πανεπιστή- μιο του Κάνσας επιχειρεί να βρει τις κοινές συνιστώσες των ανθυγιεινών, ωστόσο, γευστικών σνακ. Βιομηχανίες τροφίμων έχουν αναπτύξει φόρμουλες για αυτού του τύπου τις τροφές, για να τις κάνουν υπερεύγευστες. New Food Magazine @NewFoodMag Θα τρώγατε κράκερς από… γρύλο; #sustainability #food #alternativeprotein #insectfood #foodnews Τροφές με βάση τα έντομα κερδίζουν σε δημοφιλία στη Γηραιά Αλβιώνα με το 42% των Βρετανών να δηλώνει πρόθυμο να τις δοκιμάσει… 23% των επισκέψεων σε χώρους εστίασης εξαρτάται από το πόσο ένας καταναλωτής αγαπά το brand που εν τέλει επιλέγει. 43% των καταναλωτών επιθυμούν ταχύτερους χρόνους delivery της παραγγελίας τους. Tweets ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ KOUZINA ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΒΡΕΤΑΝΗ Τη φιλοσοφία, τη δομή αλ- λά και τη γεύση πιάτων και οίνων του KOUZINA παρου- σίασε στις 23 Νοεμβρίου στη Rennes της Βρετάνης ο chef Δημήτρης Πολύζος του Traditional Restaurant Bakatsianos. Μετέφερε στο restaurant του Centre Culinaire Contemporain τη γαστρονομική αύρα της Ανατολικής Χαλκιδικής. ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΜΙΔΗ Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη για 100η χρονιά έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό σκηνικό που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους πελάτες στα καταστήματα του δικτύου. Λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες λιχου- διές, εκλεκτοί καφέδες και ροφήματα περιμένουν εσάς και τους αγαπημέ- νους σας. ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: FAMILY BUSINESS CONFERENCE Υπό την Αιγίδα της πρω- τοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε το Συ- νέδριο 1st Family Business στις 13 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Ως επιτυχημένα παραδείγ- ματα οικογενειακών επιχει- ρήσεων, τα μέλη εστίασαν στο οικονομικό περιβάλ- λον, τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες της αγοράς. Eπισκεψη με νοημα Επίσκεψη πραγματοποίησε τον Οκτώβριο στις εγκα- ταστάσεις της Segafredo Zanetti Hellas, ο Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του ιταλικού ομίλου Massimo Zanetti, Georgio Boggero. Η επίσκεψη έδειξε ότι η Segafredo επαναπροσδι- ορίζει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων της εγχώ- ριας αγοράς. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙ ΚΡΙ Με το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας διακρίθη- κε ο πρόεδρος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, στο πλαίσιο της 25ης απονο- μής των επιχειρηματικών βραβείων «Κούρος» που διοργάνωσε η Λέσχη Επι- χειρηματικότητας. Το βρα- βείο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκό- πιος Παυλόπουλος. TRUE CATERING ΜΕ ΙΔΡΥΜΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ Το TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel παρουσίασε στις 26 Νο- εμβρίου τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, για την κάλυψη εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Η παρουσίαση έγινε σε μια ατμοσφαιρική γιορτή γεύσης και μουσικής με χριστουγεννιάτικο χρώμα.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=