Food Service τ. 144

20 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ Οι απώλειες στον τζίρο της εστίασης ακόμη και μετά την επαναλειτουργία τον Μάιο κυμαίνονταν πάνω από 60%, ενώ η εικόνα έγινε ακόμη πιο ζοφερή μετά το δεύτερο lockdown. Η κυβέρνηση έχει θεσπίσει μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ προγράμματα ενίσχυσης υπάρχουν και από τις Περιφέρειες. του Γιάννη Αποστολόπουλου

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=