Food Service τ. 145

30 ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΦ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Ποιες είναι οι προτάσεις των σεφ για τη φετινή τουριστική περίοδο και τι θα γευτούν οι επισκέπτες των εστιατορίων; Το «Food Service» ταξίδεψε στην Ελλάδα, συνέλεξε τις πρώτες εικόνες από τα μενού των εστιατορίων και κατέγραψε τις αρχικές σκέψεις και αντιδράσεις των επιχειρήσεων εστίασης. Chef Τάσος Αλμπάνης Mandala Seaside Luxury, Παραλία Κατερίνης Χτένια με seaweed butter και crispy λαχανίδα Executive Chef Απόστολος Αλτάνης Hyatt Regency Thessaloniki και Regency Casino, Θεσσαλονίκη Παλέτα θαλασσινών Chef / Ιδιοκτήτης Ιωάννης Γαβαλάς Αρακλειά – Araklia, Authentic Aegean Cuisine by Yiannis Gavalas Σουβλάκι μαγιάτικο με ταμπουλέ γλυκού τραχανά με λαχανικά Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς Tudor Hall, Ξενοδοχείο King George, Αθήνα Λαβράκι ανοιχτής θάλασσας με εσπερειδοειδή, αβοκάντο- αγγούρι και αυγοτάραχο Chef Περικλής Κοσκινάς Cookoovaya, Αθήνα Κεφτεδάκια μαύρου χοίρου cover story

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=