Food Service τ. 145

31 Executive Chef Κώστας Κωβαίος Athens Coast Hotel, Ξενοδοχείο London, Γλυφάδα Γιουβέτσι «Γαρίδες σαγανάκι» – Μους φέτας, ντοματίνια Κρήτης, γκρεμολάτα μυρωδικών Executive chef Χάρης Νικολούζος Ταρτάκι χωριάτικης σαλάτας – «Μωσαϊκό» από χωριάτικη Executive Chef Σταύρος Ψωμόπουλος Aspa Fine Dining Restaurant, Ξενοδοχείο Maregio Suites, Σαντορίνη Ceviche τσιπούρας, ταρτάρ ντομάτας, δυόσμος, wasabi, ελαιόλαδο βασιλικού Head Chef Σοφία Τεφτσή Maiami Seafood Restaurant, Θεσσαλονίκη Μυλοκόπι φρικασέ Executive Chef Δημήτρης Παμπόρης Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική Καπνιστά χτένια – ταραμάς μαγιονέζα – αποξηραμένα κρίταμα – γκρέιπφρουτ General Director Arnaud Bignon – Executive Chef Αγγελος Λάντος Εστιατόριο Σπονδή, Αθήνα Langoustine, ταπιόκα, ευκάλυπτος και ραπανάκι

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=