Food Service τ. 145

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021 30 20 | Chef Focus: Γιώργος Φελεμέγκας Όταν το νέο αίμα της μαγειρικής έχει όραμα, θέληση και ικανότητες, βρίσκει τον δρόμο προς την επιτυχία. 24 | Μαζική Εστίαση 2.0 Το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της εστίασης πραγματοποιήθηκε, με εργαζομένους και επιχειρήσεις να σπεύδουν να προετοιμαστούν. 34 | Κυκλική Οικονομία Mία από τις πλέον δημοφιλείς τάσεις των τελευταίων ετών είναι η κυκλική οικονομία. 36 | Αφιέρωμα: Προϊόντα Ζύμης Οι σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων ζύμης διαθέτουν εγκαταστάσεις οι οποίες πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφά- λειας τροφίμων. 46 | Η Αυγή των Ghost Kitchens Το φαινόμενο των λεγόμενων ghost kitchens άνθισε κυρίως την περίοδο της πανδημίας. 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 18 | Νέα Προϊόντα 80 | AΦΙΞΕΙΣ 82 | STATS 4

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=