Food Service τ. 145

50 | Τo Zero Waste είναι Ανάγκη Το φαγητό είναι μια περίπλοκη και πολυδι- άστατη έννοια, με πολλές παραμέτρους και διαφορετικές φιλοσοφίες. 52 | Αφιέρωμα: Πιστοποίηση Τροφίμων Ο έλεγχος του κάθε επιμέρους στοιχείου που περιλαμβάνεται στη διαδικασία παραγωγής των τροφίμων αποτελεί και τον ακρογωνιαίο λίθο της ικανοποίησης των απαιτήσεων του κάθε καταναλωτή. 56 | Γαστροδιπλωματία Λογική προέκταση του ρόλου του φαγητού αποτέλεσε η υιοθέτησή του στην άσκηση της διπλωματικής τέχνης. Η γαστροδιπλωματία έκανε την εμφάνισή της προ εικοσαετίας, αλλά συνεχίζει να κάνει θαύματα έως και σήμερα. 60 | Τα ποτά του 2021 Η πανδημία απέδειξε πως οι κοινωνικές αλλα- γές μπορούν να επηρεάσουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών. 64 | Βρώσιμα έντομα Σήμερα, πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρω- ποι σε 113 χώρες περιλαμβάνουν τα βρώσιμα έντομα στη διατροφή τους. 66 | Το Εστιατόριο και η «Γυναίκα του Καίσαρα» Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει μια επιχείρηση εστίασης κατά τη δημιουργία της οπτικής της ταυτότητας. 68 | Νέο πρόγραμμα στήριξης εστιατορίων Ποιες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα ένταξης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ποια είναι η διαδικασία που καλούνται να ακολουθήσουν; 70 | Αττικός Αμπελώνας Η σύγχρονη εικόνα του Αττικού αμπελώνα περιλαμβάνει μοναδικές οινικές ποικιλίες, και μια πολυδιάστατη διάθεση γεύσεων και αρωμάτων. 74 | Νέα υγειονομικά πρωτόκολλα Η έναρξη της τουριστικής περιόδου 2021 συνοδεύεται από την επικαιροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λειτουργίας. 76 | Οι ηγέτες της νέας εποχής Ο τρόπος με τον οποίο ως τώρα μία επιχείρη- ση εστίασης διοικούσε το προσωπικό της δεν είναι πια επαρκής. 78 | Digital Εκθέσεις Ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι από τη διοργάνωση των digital εκδηλώσεων; 66 60 70 78 36 20 5

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=