Food Service τ. 146

Οι ιστορίες τους συνθέτουν, με έναν ξε- χωριστό τρόπο, το παζλ του πολυδιάστα- του χαρακτήρα της ελληνικής γαστρονο- μίας. Ξεκινώντας από την αρχαιότητα και φτάνοντας στη μετά Covid-19 περίοδο, οι προσκεκλημένοι συντάκτες αυτού του συλλογικού έργου στρέφουν την προσο- χή τους ο καθένας σε διαφορετική σελίδα του ίδιου βιβλίου. Ο Χάρης Τζαννής, ο Γεώργιος Μπόσκου, και ο Κωνσταντίνος Στεφανακίδης μελε- τούν, στοχάζονται και παρουσιάζουν τις σκέψεις τους στις σελίδες που ακολου- θούν... 23 4 Γεώργιος Μπόσκου, 4 Χάρης Τζαννής, 4 Κωνσταντίνος, Στεφανακίδης Ο ορισμός της ελληνικής γαστρονομίας είναι, ίσως, μια από τις περιπτώσεις εκείνες που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. Τρεις μελετητές και λάτρεις της, ο καθένας με τη δική του επαγγελματική διαδρομή, καταγράφει την αλήθεια του για το «φαινόμενο» της ελληνικής γαστρονομίας.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=