Food Service τ. 146

42 Amvrosia Gourmet https://www.amvrosiagourmet.gr/ Η εταιρεία Amvrosia Gourmet δραστηριοποιείται στον χώρο των εξειδικευμένων τροφί- μων μεσογειακής διατροφής από το 1994. Με μια γκάμα προϊόντων (όπως τα φρέσκα αρωματικά φυτά, τα πατέ μεσογειακής διατροφής και διάφορα άλλα gourmet προϊόντα), η εταιρεία έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα, σε delicatessen καταστήματα, κάβες, καθώς και σε μεγάλα δίκτυα διανομής. Ακο- λουθώντας τις αλλαγές στις σημερινές διατροφικές συνήθειες, παράγει προϊόντα αυστηρά συσχετι- σμένα με τη μεσογειακή διατροφή και φτιαγμένα αποκλειστικά με ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Όλα τα παραπάνω, σε συνθήκες παραγωγής πλήρως συμμορφούμενες με το Διεθνές Πρότυπο ISO22000 καθώς και τα πρότυπα του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων FDA. Επιλογές από τη σειρά «Πατέ Μεσογειακής Διατροφής» αποτελούν το πατέ πιπεριάς (για κουβέρ, ορεκτικά, κρέπες, αλλαντικά, κρεατικά, μακαρονάδες, γαρίδες σαγανάκι, στη σάλτσα της πίτσας, σάντουιτς, ποικιλίες, ζεστά & κρύα πιάτα, ως barbecue sauce και κατάλληλο για την αρτοποιεία και τη ζαχαροπλαστική κ.ά.), αλλά και το πατέ Τομάτας Λια- στής (για κουβέρ, ορεκτικά, κρέπες, σάντουιτς, ποικιλίες, σπαγγέτι κ.ά.). Τέλος, από τη σειρά «Gourmet Αλάτια» παρουσιάζε- ται ο ανθός Αλατιού από το Κρητικό πέλαγος, η πιο φυσική μορφή αλατιού, κατάλληλος για κάθε φαγητό. ΜΕΒΓΑΛ https://www.mevgal.gr/ Η ΜΕΒΓΑΛ, γνω- ρίζοντας και κα- ταγράφοντας τις σύγχρονες ανά- γκες της αγοράς, δημιούργησε και παρουσιάζει στο περιοδικό «Food Service» τη σειρά «Specialistas». Τα προϊό- ντα «Specialistas» σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες των επαγγελματιών που δημιουργούν και προ- σφέρουν γαστρονομικά προϊόντα υψηλής ποιό- τητας. Το Specialistas Γιαούρτι 10% λιπαρά πα- ράγεται από φρεσκο γαλα αγελαδας, γαλα αγελα- δος απαχο συμπυκνωμενο, ανθογαλα, πρωτεΐνη γαλακτος και καλλιεργεια γιαουρτης. Το στραγγι- στό Salad 8% –έχοντας ως βάση το παραδοσιακό αγελαδινό γάλα– δίνει μια νέα νότα φρεσκάδας σε κλασικές δημιουργίες και το Cream spread (dressings-σάλτσες-dips) –με τη μεστή, φρέσκια γεύση του– μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μια πληθώρα γλυκών και αλμυρών υλικών. ΒΙΟΣΑΛ https://www.viosal.gr/el/ Η ΒΙΟΣΑΛ άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο της τυποποιημένης σαλάτας το 1985, κάνοντας το… τραπέζι καθημερινά σε χιλιάδες καταναλωτές. Η εταιρεία διαγράφει μια ανοδική πορεία στον χώρο της, συνδυάζοντας την παράδοση και την ποιότητα με τη γεύση. Πρόσφατα, δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων 200 γραμ., τη «Μεσογειακή σειρά με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο». Αποτελείται από 7 ιδιαίτερους κωδικούς που παντρεύουν τις μεσογειακές γεύσεις με το ελαιόλαδο: Αγιορείτικη με καρύδια, Φάβα, Πιπεριές Φλωρίνης με φέτα ΠΟΠ, Ρεβυθάδα, Λευκή ταραμοσαλάτα, Τυροκαυτερή με ελιές και Τζατζίκι. Για την αγορά χονδρικής, οι κωδικοί αυτοί βγαίνουν και σε συσκευασίες catering των 2 κιλών. Πέρα από τη γεύση, η νέα σειρά της ΒΙΟΣΑΛ ξεχωρίζει και για την καινοτόμα συσκευασία της χάρτινης θήκης της, που είναι φιλική προς το περιβάλλον. dip-dressings Varmazis https://www.varmazis.gr/index-el.html Η Varmazis – The Hot Sauce Factory είναι μια νέα εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή καυ- τερών σος και ειδών διατροφής, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την καυτερή πιπεριά. Παράγει εξαιρετικής γεύσης προϊόντα, προσθέτει έναν spicy χαρακτήρα και συμπληρώνει την αγορά dips-dressings-σάλ- τσες. Η εικοσάχρονη επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του εστιατορίου έδωσε στο προσωπικό τη γνώση να δημιουργήσουν προϊόντα που αποτελούν εργαλεία για τους σεφ αλλά και τους ερασιτέχνες της μαγειρικής. Η πράσινη καυτερή σάλτσα αποτελεί ένα μείγμα ελληνικής και διεθνούς ποικιλίας πράσινης πιπεριάς μαζί με ελ- ληνικά φρέσκα φρούτα. Η διαδικασία ζύμωσης και ωρίμανσης δίνει σ’ αυτή τη σάλτσα μια ήπια αλλά γεμάτη και φρουτώδη γεύση. Καταναλώνεται ως dip ή σάλτσα για σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας και ταιριάζει με οποιοδήποτε κρύο πιάτο. H Naga Sauce παρασκευάζεται από επιλεγμένους σπόρους της Λατινικής Αμερικής, που φυτεύονται και καλλιεργούνται στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικά καυτή και συνοδεύει υπέροχα το κόκκινο κρέας και κάθε ζεστό πιάτο. Η Tropical Sauce είναι μια γλυκιά και ζεστή σάλτσα με φρέσκα τροπικά φρούτα: ανανάς, μάγκο, λάιμ, μη- λόξιδο, τζίντζερ και καστανή ζάχαρη δημιουργούν μια πλούσια, γλυκιά και γεμάτη γεύση, μία ελαφρώς καυτερή σάλτσα που θα δώσει εξωτικό και πικάντικο χαρακτήρα σε κάθε πιάτο και δημιουργία της κουζίνας.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=