Food Service τ. 146

44 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Στροφή στην ποιότητα με στόχο την υγεία! 50 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ H εξέλιξη της μαγειρικής τέχνης είναι αδιαμφι- σβήτητη, με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρ- τιση να παραμένει βασική προϋπόθεση. 54 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ Ο γαστρονομικός τουρισμός δεν σχετίζεται μόνο με τη γεύση… 58 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ: BIOΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Το «φιλικό» κουβέρ! 64 | ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ Ένα όραμα για το εστιατόριο 66 | Η ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ… ΑΛΛΙΩΣ Οι «δοκιμασίες» του κρασιού 70 | 5+1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι εξαιρέσεις στον κανόνα 72 | MINDSET: Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Η προκατάληψη… στον στόχο 74 | XRAY Kallas Inc. 76 | COVID-19 ΚΑΙ EΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Το περιβάλλον σε νέα βάση 78 | CHEERS: Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΤΟ SLOW FOOD ΚΑΙ COCKTAILS Ο άνθρωπος επιστρέφει στο επίκεντρο. 54 58 66 76 78 34 18 5

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=