Food Service τ. 146

OPERATIONS 66 ΟΙ «ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ» ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ Η ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ… ΑΛΛΙΩΣ Όπως με λαχτάρα και συγκίνηση ξετυλίγουμε ένα δώρο, το ίδιο νιώθουμε όταν ανοίγουμε μία φιάλη, αφήνοντας να ξεχυθούν αρώματα και γεύσεις που αντιπροσωπεύουν τον τόπο όπου γέννησε το σταφύλι, τις συνθήκες όπου μεγάλωσε και ωρίμασε αλλά και την τέχνη του οινοποιού που το μετέτρεψε σε κρασί και το έφερε στο ποτήρι μας. Του Νίκου Πολίτη, Sommelier

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=