Food Service τ. 146

82 των διατροφικών απορριμ- μάτων στις ΗΠΑ προέρχο- νται από τα καταστήματα μα- ναβικής και τα εστιατόρια, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας. δολάρια θα είναι η αξία του κλάδου της μαζικής εστίασης παγκοσμίως έως το 2026, σύμφω- να με πρόσφατη έρευ- να της Global Industry Analysts, Inc. 4,6 ΔΙΣ. των εστιατορίων στην Ελβετία αναγκάστηκαν να σταματή- σουν τη λειτουργία τους το 2020. 20% 6 εστιατόρια της Ισπανίας περιλήφθη- καν στη φετινή λίστα των 50 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. 10,63% αυξήθηκαν οι τιμές των τροφίμων στην Κένυα τον τελευταίο χρόνο. των Καναδών δηλώνει ότι αδυνατεί να αγοράσει προϊόντα κρέατος λόγω των ανατιμήσεων. 50% Stats των καταναλωτών δηλώνει πρόθυμο να επισκεφθεί εστι- ατόρια τα οποία διαθέτουν το μενού τους μέσω QR code. 80% SCAN ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ 30 ευρώ εκτιμώνται ότι είναι οι απώλειες εσόδων για τα γαλλικά εστιατόρια, κατά τη διάρκεια του Lockdown. 40% CLOSED CLOSED CLOSED BEST R

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=