Food Service τ. 146

81 In Love Again AΘΗΝΑ Στην οδό Κλειτίου στο Σύνταγμα, ο chef Μιχάλης Νουρλόγλου και ο ιδρυτής του Baba Au Rum δη- μιούργησαν το ζαχαροπλαστείο τους, το In Love Again. Η ιδέα, εκκεντρική και παράλληλα μοναδική. Τα κοκτέιλ του Baba Au Rum μετατρέπονται σε γλυ- κά, συνοδεία αρωματικών ποικιλιών καφέ και παρέα με τα φυτά. Στο In Love Again, επίσης, άνθη και φυτά βρίσκονται στο εσωτερικό της σάλας και είναι διαθέσιμα προς πώληση! Τάρτες Μai Tai, Zombie προφιτερόλ και cheesecake Pina Colada είναι ορι- σμένες μόνο από τις προτάσεις που μπορεί κανείς να βρει στα ψυγεία του καταστήματος. Κλειτίου 3, Σύνταγμα Okio ΑΘΗΝΑ Mε επιρροές από τη Μεσόγειο και την Ασία, το Οkio συστήνεται στην αγορά της πρωτεύουσας. To εστιατό- ριο, που πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας, στοχεύει στο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του αξιοποιώντας ξεχωρι- στά τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Με την επι- μέλεια του μενού να βρίσκεται στα χέρια του executive chef Παναγιώτη Γιακαλή, γνωστού από το The Margi, η διαδρομή μεταξύ Μεσογείου και Ασίας γίνεται σίγου- ρα ενδιαφέρουσα. Γιουβαρλάκια σε ζωμό καρύδας και lemongrass μαζί με δυόσμο, αλλά και αρνί τόφου με σάλτσα λάιμ και λαχανικά tempura με μαγιονέζα και σκορδόμελο είναι μόνο ορισμένες από τις προτάσεις της ομάδας του Okio. Νίκης 33 & Ναυάρχου Νικοδήμου 3, Αθήνα Τηλ: 210 3311436 Peach Boy ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Με έμφαση στον καλό καφέ και στα συνοδευτικά του, το νέο αυτό μαγαζί έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Τα χαρακτηρι- στικά ροδακινί ποτήρια του καφέ σε συνδυασμό με τη συνολική διακόσμηση στο εσωτερικό του καταστήματος ταξιδεύουν τους επισκέπτες στη δεκαετία του ’80. Bagels, ρολά κανέλας, acai bawls, σαλάτες και κάθε πιθανό συνοδευτικό του καφέ αλλά και της μπίρας βρίσκονται στο Peach Boy, που δείχνει να κερδίζει έδαφος μέσα σε μό- λις λίγες εβδομάδες από την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του. Ερμού 44, Θεσσαλονίκη Τηλ: 698 052 2858

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=