Food Service τ. 149

Barilla https://www.barilla.com H Barilla παράγει ζυμαρικά και σάλτσες κι έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Τα ζυμαρικά Barilla παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας σκληρό σιτάρι, που εξασφαλίζει εξαιρετικές ιδιότητες μαγειρέματος, και προσδίδουν σε κάθε πιάτο την αυθεντική ιταλική γεύση. Διατίθενται σε περισσότερα από 50 σχήματα, ειδικά μελε- τημένα για να προσφέρουν πλούσια γεύση και τέλειο al dente κράτημα, ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με κάθε σάλτσα. Παράλληλα, οι σάλτσες Barilla παρασκευάζονται με αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χωρίς γλουτένη. Pesto Vegan Έντονη γεύση βασιλικού, που διατηρεί την κρε- μώδη υφή της Pesto alla Genovese, ακόμα και χωρίς τυρί ή υποκατάστατα. Η Pesto Barilla Vegan είναι μια επιλογή τόσο για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτό- ζη όσο και για αυτούς που επιλέγουν τη vegan δια- τροφή, δεδομένου ότι η Pesto Vegan είναι φτιαγμένη από 100% φυτικά συστατικά. Bolognese Vegan Παρασκευάζεται από επιλεγμένη σόγια και ντομά- τες από τη βόρεια Ιταλία, χωρίς προσθήκη συντη- ρητικών, και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Είναι χωρίς γλουτένη και, φυσικά, δεν περιέχει κρέας. ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. https://www.rodoula.gr/ Η εταιρεία ΡΟΔΟΥΛΑ ξεκίνησε το 1999 από τον Παναγιώτη και τον Ηλία Καραχάλιο. Σε μια γειτονιά της Αθήνας, δημιούργησαν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πο- λύτιμη κληρονομιά τους. Πολύ γρήγορα φά- νηκε όμως ότι αυτό το εργαστήρι ήταν μικρό για να στεγάσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και την αυξημένη ζήτηση στα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ. Σήμερα η ΡΟΔΟΥΛΑ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης. Κατέχει 2 υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, με 2 υποκαταστήματα-κέντρα διανομής σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη και μία ξεχωριστή μονάδα συσκευασίας και αποθήκευσης για τα προϊόντα retail, που αγγί- ζουν τα 10.000 τ.μ. Πατσαβουρόπιτα Vegan Υποκατάστατο Τυριού Η πατσαβουρόπιτα Vegan ήρθε για να κα- λύψει την πιο παιδική ανάµνηση στην πιο σύγχρονη εκδοχή της. Χωρίς γαλακτοκοµι- κά, λακτόζη και ζωικά προϊόντα, διατηρεί όλα τα αγνά αρώματα και τη γεύση της Ελ- λάδας. Όλυμπος – Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. https://www.olympos.gr/ Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, που δραστηριοποιείται στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων, συνεχίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία της με προσφορά στην ελλη- νική οικονομία και στην πρωτογενή παραγωγή. Έχει παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε 47 χώρες του εξωτερικού. Η εταιρεία εστιάζει στη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ασφά- λεια, δύο παράγοντες που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις ιεραρχίας των προτεραιοτήτων. Θέλοντας να καλύψει τις σύγ- χρονες διατροφικές ανάγκες, η εταιρεία έχει αναπτύξει πληθώρα plant based προϊόντων, όπως ροφήματα, κρέμες κι επιδόρπια. Επιδόρπιο Αμυγδάλου Το ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ είναι ένα επι- δόρπιο αμυγδάλου το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελληνικά αμύγδαλα. Επι- λέγονται τα καλύτερα αμύγδαλα σε συ- νεργασία με τους Έλληνες παραγωγούς και προσφέρεται ένα απολαυστικό φυτικό επιδόρπιο. Επιδόρπιο Βρώμης Το επιδόρπιο ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ είναι μη γαλακτοκομικό προϊόν και από τη φύση του χωρίς λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και για όσους δεν κατανα- λώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν πε- ριέχει σόγια. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ www.ifantis.gr Ο Όμιλος Υφαντής είναι ένας ελληνικός όμιλος παραγωγής αλλαντικών και άλ- λων τροφίμων. Ως όμιλος κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αλλαντικού, με αυξανόμενη διαρκώς παρουσία στην αγορά πίτσας, έτοιμου φαγητού, σκευα- σμάτων (κοτόπουλου, μπι- φτεκιού), σαλάτας, λαχανι- κών και φέτας, καθώς και αυξανόμενες διεθνείς πωλή- σεις με εξαγωγές σε πολλές χώρες. Χούμους με Καραμελω- μένο Κρεμμύδι Vegan Αυθεντική συνταγή χού- μους με καραμελωμένο κρεμμύδι, χωρίς γλουτένη και συντηρητικά, ιδανική επιλογή για τη vegan δια- τροφή. Γουακαμόλε Vegan σαλάτα γουακα- μόλε, χωρίς ζωικές πρώτες ύλες και συντηρητικά. 60

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=