Food Service τ. 150

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022 14 | TRENDS ATHENS RUM & WHISKY FESTIVAL H premium γιορτή των Spirits 16 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: BARTENDING Η τέχνη της εμπειρίας μέσω της ανάμειξης γεύσεων 20 | TRENDS: Η ΓΑΣΤΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η τάση που έγινε συνήθεια 24 | OPERATIONS: VEGANIZΕ IT H συνειδητή απόλαυση 30 | ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Generation Next H a la minute γενιά 03 | EDITORIAL 06 | Νέα 12 | FOOD & BEVERAGE 72 | AΦΙΞΕΙΣ 74 | STATS 30 4

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=