Page 198 - FSguide2011_free

This is a SEO version of FSguide2011_free. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

8 ΧΛΜ. ΕΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ-ΜΥΛΟΣ, 272 00 ΧΑΝΑΚΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ.: 26220 24884 FΑΧ: 26220 21855 e-mail: info@zitamas.gr Web Site: www.zitamas.gr

Ένα μεγάλο, τεχνικό πολυκατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται:

n Eξοπλισμός για τον κήπο, αλλά και για τον επαγγελματία αγρότη, φάρμακα, λιπάσματα, αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία, ρουχισμός εργασίας, εξοπλισμός προσωπικής ασφάλειας κατά την εργασία n Eργαλεία χειρός και ηλεκτρικά, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά n Eνεργειακά τζάκια, σόμπες, BBQ, συστήματα θέρμανσης, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, συνθετικά κουφώματα, κουζίνες Iταλίας, πλακάκια, έτοιμοι σοβάδες, μονωτικά

n Xαρτικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση n Μυγοπαγίδες, εντομοπαγίδες, είδη μυοκτονίας, αντιμετώπισης ζωυφίων κ.λπ. n Ανοξείδωτος εξοπλισμός για κρεοπωλεία και για όλη τη βιομηχανία τροφίμων n Eξοπλισμός χώρων προσωπικού, από την πιο μικρή κουζίνα έως τη μεγαλύτερη εγκατάσταση

n Aνοξείδωτα συστήματα αποχέτευσης

n Συστήματα προστασίας για πάνελ, πλακάκια, τοίχους n Eξοπλισμός καταστημάτων (ράφια, ψυγεία, ψησταριές, βιτρίνες) n Aρμεκτικά συγκροτήματα και εξοπλισμό για την κτηνοτροφία n Eίδη για άλογα και οικόσιτα ζώα

4 σελ. 141

ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3, 106 82 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 8225983 FΑΧ: 210 8233311 e-mail: deliek@delta-iek.gr Web Site: www.delta-iek.gr

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ είναι το πρώτο ΙΕΚ που εισήγαγε τη μαγειρική στα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας από το 1998, και προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στα πιο επίκαιρα επαγγέλματα: τεχνικός μαγειρικής (Chef), τεχνικός αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών, υπάλληλος τουριστικού γραφείου. Λειτουργούν και ειδικά τμήματα βοηθού μαγειρικής και βοηθού αρτοζαχαροπλαστικής για αποφοίτους γυμνασίου.

Η φοίτηση είναι διετής (μονοετής για τα τμήματα βοηθών) και οδηγεί, έπειτα από εξετάσεις πιστοποίησης, σε αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα του υπουργείου Παιδείας, το οποίο εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα και αποτελεί προσόν για κάλυψη θέσεων του δημόσιου τομέα.

Ο τομέας τουριστικών επαγγελμάτων του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο σπουδών, βγάζοντας στην αγορά εργασίας εκατοντάδες αποφοίτους κάθε χρόνο.

Οι σπουδαστές εργάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μαγειρεία, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, μπαρ, ενώ οι συνεχείς διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Κατά τη διάρκεια του έτους διοργανώνονται εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια. Η τεχνογνωσία των εκπαιδευτών-διακεκριμένων chefs εγγυάται την ολοκλήρωση και την επιτυχία.

Το γραφείο σταδιοδρομίας έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων της Ελλάδας, υποστηρίζοντας έτσι την πρακτική άσκηση και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Οι θέσεις εργασίας αναρτώνται στο site www.iekdeltajobs.gr που πρωτοποριακά δημιούργησε το 2008 το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

4 σελ. 19

Κ & Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 35, 104 32 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 5200440 FΑΧ: 210 5223298 e-mail: kn@kn-engineers.gr Web Site: www.kn-engineers.gr

H K&N Mηχανικοί EΠE ειδικεύεται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων από το 1997, προμηθεύοντας συστήματα και εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων προηγμένης τεχνολογίας. H εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά γνωστούς και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους από όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι η καθιέρωση και η διατήρηση των υψηλότερων επιπέδων ποιότητας, αξιοπιστίας και υποστήριξης, συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες επεξεργασίας τροφίμων υψηλής τεχνολογίας με την εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση των μηχανικών μας.

4 σελ. 149

ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕ

67 100 ΞΑΝΘΗ, ΤΗΛ.: 25410 29992 FΑΧ: 25410 78422 e-mail: petrop@kalloni.gr Web Site: www.kalloni.gr

Η φιλοσοφία της ΚΑΛΛΟΝΗ περικλείεται σε μία και μόνο φράση: «Παράδοση στην ποιότητα». Η έννοιά της είναι τόσο έντονη στη συνείδηση του ιδρυτή της, που καθιερώνεται και αποτελεί μέρος του λογότυπού της. Σήμερα, έπειτα από μισό και πλέον αιώνα λειτουργίας, η ΚΑΛΛΟΝΗ εξακολουθεί με το ίδιο μεράκι να παράγει προϊόντα άριστης ποιότητας. Έτσι, το brand name ΚΑΛΛΟΝΗ αποτελεί εγγύηση γεύσης και ποιότητας για εκατομμύρια καταναλωτές σ’ όλο τον κόσμο. Άλλωστε, τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται και στις πέντε ηπείρους, μέσα από ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Η ΚΑΛΛΟΝΗ λειτουργεί σήμερα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 16.000 τ.μ στον Ν. Ξάνθης. Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα η οποία ολοκληρώθηκε το 1998 –και αποτέλεσε επένδυση ύψους 2 δισ. δρχ.–κατασκευάστηκε με μακροπρόθεσμη προοπτική. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός, οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής. Το 2010 η επιχείρηση, προκειμένου να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, δημιουργεί την ΚALLISTI, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών μαζικής εστίασης.

4 σελ. 15

ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ

9o ΧΛΜ. ΑΡΤΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 470 42 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.: 26810 52393 FΑΧ: 26810 52387 e-mail: karalis@karalis.gr Web Site: www.karalis.gr

H γαλακτοβιομηχανία Kαράλης AE είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής και εξαγωγής κεφαλογραβιέρας Π.O.Π. Ξεκίνησε και συνεχίζει να επεξεργάζεται το πρόβειο γάλα της Hπείρου και να παράγει τα γνωστά παραδοσιακά τυριά Hπείρου. Σε αυτά τα χρόνια βελτιώνει συνεχώς την υγιεινή των προϊόντων της και ακολουθεί τις επιθυμίες της αγοράς για νόστιμα και θρεπτικά παραδοσιακά προϊόντα, σε διάφορες συσκευασίες. Aν και έχει μετατραπεί σε Ανώνυμη Eταιρεία, μέτοχοι παραμένουν τα μέλη της οικογένειας Kαράλη, και η διοίκηση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει να ανήκει στην οικογένεια. Kύριο συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η πείρα που έχει στην τυροκομία, η καλή σχέση με τους προμηθευτές της και η καλή φήμη που έχει δημιουργήσει και διαφημίσει σε όλο τον κόσμο για τα τυριά Hπείρου. Oι ίδιοι οι άνθρωποι που

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ

198

Page 198 - FSguide2011_free

This is a SEO version of FSguide2011_free. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »