Page 200 - FSguide2011_free

This is a SEO version of FSguide2011_free. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

Chromatograph/Mass Spectrometer. Tο τμήμα NIKAS Food Service, με το εξειδικευμένο προσωπικό, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, το ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προσφέρει λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν την υψηλότερη ποιότητα σε τιμές που σέβονται τη σχέση value for money.

4 σελ. 23

ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ Ν. & ΣΙΑ ΟΕ - ΠΡΟΒΟΓΑΛ

Λ. ΝΙΚΗΣ 8,

564 29 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 682121 FΑΧ: 2310 682060 e-mail: provogal@otenet.gr Web Site: www.provagaldabizas.gr

Συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας παράγουμε από το 1959 τυροκομικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας, σεβόμενοι πάντα τον καταναλωτή. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με επιλεγμένους κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας συλλέγουμε εξαιρετικής ποιότητας αιγοπρόβειο γάλα το οποίο ελέγχουμε σε καθημερινή βάση, εφαρμόζοντας τις διαδικασίες του ISO 22000, για την παραγωγή της υψηλής ποιότητας προϊόντων μας, όπως η φέτα Π.Ο.Π., το κατσικίσιο τυρί, το ανθότυρο, τη μυζήθρα και το μανούρι Π.Ο.Π. Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές, αλλά και από εγχώριους και διεθνείς φορείς, όπως το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΔΠΑ) από το οποίο βραβευθήκαμε με το χρυσό βραβείο στη φέτα Π.Ο.Π., στο κατσικίσιο τυρί και στο ανθότυρο και με χάλκινο βραβείο στο μανούρι.

4 σελ. 57

ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ Ε. & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ

ΚΑΛΟΧΩΡΙ, Τ.Θ. 10940, 541 10 ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΤΗΛ.: 2310 752324 FΑΧ: 2310 752736

e-mail: info@malamatina.com Web Site: www.malamatina.com

ΥΠ. Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΛ.: 210 7214132 FAX: 210 7214378

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε κάθε τομέα δραστηριότητας (παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου, εμπορίας, οικονομικής διαχείρισης, εργασιακών πόρων) είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που φέρει μέσα της η κάθε φιάλη. Η εταιρεία διαθέτει (5) οινοποιεία στην περιφέρεια της Κεντρικής Ελλάδας, με ικανότητα οινοποίησης και αποθήκευσης άνω των 40.000 τόνων. Πρόσφατα, υλοποίησε το έργο του οινοποιείου της Ασωπίας, το οποίο διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης και δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 10.300 τόνων. Τα άλλα οινοποιεία της βρίσκονται στο Φάρο, στη Ριτσώνα και στα Φύλλα του νομού Ευβοίας. Το εμφιαλωτήριο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμφιαλωτήρια κρασιού της Ευρώπης. Διαθέτοντας αυτοματοποιημένα συστήματα με δυνατότητα εμφιάλωσης 40.000 φιάλες/ώρα, διασφαλίζει και εγγυάται την ποιότητα του προϊόντος. Η εταιρεία απασχολεί 160 εργαζόμενους με μόνιμη σχέση και εποχιακό προσωπικό άνω των 50 ατόμων.

4 σελ. 86-87

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

ΠΛΑΣΤΗΡΑ 58, 431 00 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΗΛ.: 24410 95250 FΑΧ: 24410 70871

e-mail: info@messenikolaswines.com Web Site: www.messenikolaswines.com

Το οινοποιείο μας ιδρύθηκε το 2000 και είναι από τα πιο σύγχρονα στο Νομό Καρδίτσας. Είναι το μοναδικό μέσα στη ζώνη που έχει χαρακτηρισθεί Ο.Π.Α.Π. Βρίσκεται στο Μεσενικόλα Δήμου Πλαστήρα και απέχει 22χλμ. από την Καρδίτσα και 3χλμ. από τη Λίμνη Πλαστήρα.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, συνολικής επένδυσης μέχρι σήμερα πάνω από € 600.000, με μεγάλη πείρα στο χώρο του κρασιού και με ιδιόκτητες αμπελοκαλλιέργειες 40 περίπου στρεμμάτων, όλες στο Μεσενικόλα, ενώ διαθέτει και 100 συνεργαζόμενους αμπελώνες.

Η ετήσια παραγωγή σήμερα είναι 35.000 φιάλες με βασικό μας προϊόν το μαύρο Μεσενικόλα το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά, ενώ ένα μέρος της παραγωγής εξάγεται στη Γερμανία. Στην αγορά επίσης διαθέτουμε κρασιά σε φιάλες των 187ml και σε ασκούς (bag in box) των 5, 10, 20 λίτρων. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του οινοποιείου μας, βασικός μας στόχος παραμένει η προώθηση του εμφιαλωμένου προϊόντος σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα όμως με σεβασμό στην ποιότητα και στον καταναλωτή.

Στο οινοποιείο μας δημιουργήσαμε επισκέψιμους χώρους για να μοιραστούμε τη χαρά της διαδικασίας της δημιουργίας του κρασιού με όλους τους επισκέπτες. Έτσι μπορείτε να γνωρίσετε τα μυστικά παλαίωσης του κρασιού στην υπόγεια κάβα μας, στην οποία το κρασί μας «κοιμάται» για όσο χρόνο χρειάζεται, μέσα σε γαλλικά δρύινα βαρέλια του οίκου Magrenan, τα οποία χρησιμοποιούνται έως τρεις φορές.

Ακόμη μπορείτε να δείτε τη γραμμή εμφιάλωσης του οινοποιείου μας του ιταλικού οίκου Gai και τις δεξαμενές μας – όλες σύγχρονες-ανοξείδωτες, με οινοποιητές ελεγχόμενης θερμοκρασίας ζύμωσης, καθώς και τις δεξαμενές συντήρησης με άζωτο.

4 σελ. 91

ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ Γ. ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ

630 80 ΛΑΚΚΩΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 23990 51132 FΑΧ: 23990 51133

e-mail: accountingdep@ouzounoglou.com Web Site: www.ouzounoglou.gr

Η ιστορία της εταιρείας ΥΙΟΙ Γ. ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, η οποία σήμερα εδρεύει στο Λάκκωμα Χαλκιδικής είναι άρρηκτα δεμένη με την ιστορία του ελληνικού καφέ στη Θεσσαλονίκη. Από το 1928 η οικογένεια Ουζούνογλου κατέστησε εαυτόν θεματοφύλακα της ποιότητας και της ουσίας του καφέ από γενιά σε γενιά. Ο κύκλος της παράδοσης συνεχίζεται σήμερα από την τέταρτη σε σειρά γενιά με αμείωτη προσπάθεια και ζήλο.

Κύριο αντικείμενό της είναι η επεξεργασία καφέδων. Σήμερα, με την υποστήριξη σύγχρονων μηχανημάτων και ενός ειδικευμένου και έμπειρου εργατικού δυναμικού στον τομέα, γίνεται επεξεργασία καφέδων αρίστης ποιότητας.

Το προϊόν που καθιέρωσε την εταιρεία Ουζούνογλου στην αγορά της Θεσσαλονίκης δεν είναι άλλο από τον προσεκτικά καβουρδισμένο και αλεσμένο ελληνικό καφέ Ουζούνογλου. Ως συνέχεια, για τους λάτρεις του καφέ φίλτρου και την κάλυψη της νέας ανάγκης των καταναλωτών, δημιουργήθηκε από την εταιρεία ο καφές φίλτρου Bonjour σε κλασική γεύση και ταυτόχρονα σε δύο απολαυστικά αρώματα, Bonjour Φουντούκι και Bonjour Καραμέλα για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων. Αρωματικοί καφέδες φίλτρου, espresso και, τέλος, σοκολάτα ρόφημα είναι προϊόντα που ενίσχυσαν την γκάμα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Η επιχείρηση πιστοποιημένη με τα πρότυπα EN ISO 22000:2005 και IFS και με 21 άτομα στο ενεργητικό της δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ κυρίως στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική με στόχο τη δραστηριοποίησή της σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη διάδοση της φιλοσοφίας ότι ο καφές είναι πάνω απ’ όλα απόλαυση. Μία απόλαυση που συνοδεύει καθημερινά την εταιρεία ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ τέσσερις γενιές τώρα.

4 σελ. 103

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ

200

Page 200 - FSguide2011_free

This is a SEO version of FSguide2011_free. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »