Mini Market & Μικρή Λιανική Νο 3 - page 8

8
ειδήσεις
Επιχειρηματικά
βραβεία
«ΚΟΥΡΟΣ 2016»
Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε
για 22η χρονιά την επιχειρηματικότητα
της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και
της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα
ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότη-
τας ΚΟΥΡΟΣ σε επιχειρηματίες που
οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαι-
ρετική επίδοση, βάσει οικονομικών
μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών.
Με το βραβείο ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟ-
ΜΙΑΣ τιμήθηκε ο Νίκος Καυκάς,
πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της
Καυκάς ΑΕ.
Η ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία εταιρεία
στην Ελλάδα στο χώρο του ηλεκτρολο-
γικού εξοπλισμού, του φωτισμού
και των ενεργειακών λύσεων, με κύκλο
εργασιών άνω των 120 εκατ. ευρώ,
ανθρώπινο δυναμικό 800 ατόμων, 55
εταιρικά καταστήματα και μία άρτια στε-
λεχωμένη διεύθυνση εταιρικών
πωλήσεων. Τα τελευταία 7 χρόνια, η
ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για
όλη την επιχειρηματική κοινότητα, γιατί
έχει ανταποκριθεί σε μία μεγάλη πρό-
κληση. Παρ’ όλη την καθίζηση της
κατασκευαστικής δραστηριότητας και
την πτώση κατά 60% του κλάδου, έχει
καταφέρει να διπλασιάσει τις πωλήσεις,
το ανθρώπινο δυναμικό και τα καταστή-
ματά της και να υπερτετραπλασιάσει το
μερίδιο που κατέχει στην αγορά, επεν-
δύοντας στην καινοτομία και στις
ανθρωποκεντρικές της αξίες.
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από την
Optima Pastry
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής για
επαγγελματίες που διοργάνωσε η Optima Pastry, με τη συμμετοχή του διάση-
μου Γάλλου pastry chef Emmanuel Hamon. Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της
CasaLuker, Emmanuel Hamon, με περισσότερα από 30 χρόνια δυναμικής
παρουσίας στο χώρο, παρουσίασε
πρωτότυπες δημιουργίες με
σοκολάτες CasaLuker στους συμ-
μετέχοντες και μοιράστηκε μαζί
τους τα μυστικά της επιτυχίας του,
με την πολύτιμη βοήθεια του
pastry chef της Optima Pastry,
Χριστόφορου Λαζαρίδη. Το τριή-
μερο σεμινάριο τίμησαν με την
παρουσία τους, μεταξύ άλλων, και
διακεκριμένοι chefs όπως ο
Ανδρέας Λαγός, ο Αλέξανδρος
Παπανδρέου, ο Στέλιος Μάνδαλος
και ο Γκίκας Ξενάκης.
Η Optima Pastry, με σκοπό την
ανάπτυξη της τέχνης της ζαχαρο-
πλαστικής, συνεχίζει να επενδύει
στη διαρκή γνώση μέσω εκπαι-
δευτικών προγραμμάτων, που
ανταποκρίνονται πλήρως στις
απαιτήσεις ενός έντονα ανταγω-
νιστικού διεθνούς περιβάλλοντος.
Η CasaLuker αποτελεί το μεγαλύ-
τερο παραγωγό σοκολάτας στην Κολομβία προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα
προϊόντων που παράγονται από τις πολύ ιδιαίτερες ποικιλίες «Cacao Fino de
Aroma» της περιοχής. Τα προϊόντα της CasaLuker εισάγονται και διανέμονται
στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Optima Pastry.
Η Pink Lemonade της ΕΨΑ προσγειώθηκε το καλοκαίρι στην ελλη-
νική αγορά και, όπως φαίνεται, είχε μεγάλη επιτυχία. Η φετινή
αυτή καινοτομία της ΕΨΑ έλαβε διάκριση, στο 16ο
συνέδριο Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, όπου τιμή-
θηκε ως Best Launch για το 2016. Μία διάκριση
ιδιαίτερης σημασίας τόσο για την ίδια την εται-
ρεία όσο και για όλη την αγορά, αφού
προέρχεται από μετρήσεις στο λιανεμπόριο και
αξιολόγηση στελεχών υψηλού επιπέδου. Ένα
100% ελληνικό προϊόν που κατακτά το δύσκολο
ελληνικό καταναλωτικό κοινό με ιδιαίτερο εύρος
ηλικίας και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό
διάστημα.
Pink Lemonade, Best Launch 2016
1,2,3,4,5,6,7 9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,...84
Powered by FlippingBook