Food Service τ. 138

Το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου Παραγωγοί κι έμποροι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολο- γικών και φυσικών προϊόντων είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών και να δείξουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές και παράλληλα να συ- ναντήσουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν ραντεβού με τους επαγ- γελματίες του κλάδου με σκοπό να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και να κλείσουν νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες. Παράλληλα, οι επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυ- νατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊ- όντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο και να επιλέξουν από τους καλύτερους της αγοράς με στόχο να ανα- βαθμίσουν την επιχείρηση τους και να βελτιώσουν το προϊόν που παρέ- χουν στον καταναλωτή είτε στα ράφια είτε στο μενού της επιχείρησης τους. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατά την διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν live cooking shows που θα εντυπωσιάσουν το κοινό και έχουν ως στόχο να μοιράσουν γνώση και ιδέες τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές. Η καταξιωμέ- νη και έμπειρη chef Ντίνα Νικολάου , η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες όπου θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών. Η διάσημη chef θα προτείνει πιάτα και συνταγές που μπορούν οι επαγγελματίες chef που θα επισκεφτούν το φεστιβάλ και θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια αυτά, να «αξιοποιήσουν» στην δική τους κουζίνα αλλά και να πάρουν ιδέες και να δουν προτάσεις για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα βιολογικά προϊόντα με τρόπο πρωτότυπο. Φυσικά, εκτός από την κυρία Νικολάου και πλήθος άλλων έμπειρων στον τομέα και καταξιωμένων chef θα «συνοδεύσουν» την διάσημη chef σε αυτή την μοναδική γαστριμαργική εμπειρία και θα δώσουν τα φώτα τους τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές, οι οποίοι θα μπορούν να δουν και αυτοί με την σειρά τους πως μπορούν να εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα με τρόπο δημιουργικό. Στο πλευρό λοιπόν της διάσημης chef θα βρεθούν φίλοι από τον κόσμο της γαστρονομίας όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου , ο επίσημος Chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο Chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης αλλά και γνωστές food blogger όπως η «Funky Cook» – Εύα Μονοχάρη , η «The Ηealthy Cook» – Εύη Σκούρα και η «Πάστα Φλώρα» – Ιωάννα Χαλμούκη . Live Cooking Shows: Διάσημοι σεφ μαγειρεύουν βιολογικά Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bio Festival στο www.biofestival.gr ξενη δημοσιευση 1 ο Bio Festival: Η μεγάλη γιορτή για τα βιολογικά προϊόντα είναι γεγονός! Το Bio Festival, είναι το νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living και το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τους επαγγελματίες στον χώρο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων όσο και για το καταναλωτικό κοινό. Σε μία εποχή που τα βιολογικά προϊόντα κατακτούν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές και κερδίζουν περίοπτη θέση στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων λιανικής, αλλά και στο μενού των επιχειρήσεων της μαζικής εστίασης, το BIO FESTIVAL έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να γίνει το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ και το απόλυτο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές του χώρου. Έτσι λοιπόν, από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου , η Τεχνόπολη στο Γκάζι θα κινείται σε bio… ρυθμούς . Οι 80 περίπου εκθέτες που θα συμμετάσχουν είναι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=