Food Service τ. 142

90 Αυξημένηπροσοχή κι επαγρύπνηση για τα υλικά επαφής τροφίμων Ζητούμενο η απαραβίαστη yγιεινή! Τσιμπίδες, κουτάλες, πολυάριθμα σκεύη κι εν γένει εργαλεία μαγειρικής μετατρέπονται σε… πρωταγωνιστές ενός δημιουργικού σκηνικού, στα χέρια των κατάλληλων εκφραστών του, που δεν είναι άλλοι από τους σεφ! Ωστόσο, πόση σημασία δίνουν οι ίδιοι στη σωστή τους χρήση; yγιεινη & ασφαλεια Της Αλεξάνδρας Βασιλείου

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=