Food Service τ. 145

32 Executive Chef Σταύρος Ζεάκης Moon Spinners Restaurant, Kρήτη Κριθαρότο γαρίδας Εxecutive Pastry Chef / Ιδιοκτήτης Θανάσης Τσαγκλιώτης La Maison Fine Pastry, Αθήνα Mηλόπιτα Executive Chef Σάκης Βενέτης Electra Metropolis Athens, Aθήνα Φρέσκος τόνος τάρταρ, Bloody Mary με τσίπουρο Καβάλας Μπαμπατζίμ, τραγανή κινόα και ραπανάκι watermelon Executive Chef Μιχαήλ Ζάχαρης Omikron Meze, Αθήνα Paella με τραχανά, κρέας και θαλασσινά Chef / Συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Τσιοτίνης CTC, Αθήνα Ρεβιθάδα αρωματισμένη με εσπεριδοειδή, κονφί περγαμόντο, chorizo από μπακαλιάρο, διάφορα θαλασσινά, ελληνικό χαβιάρι osserta και αφρό λουίζας Εxecutive Pastry Chef Θανάσης Σταμούδης Nοlita, Αθήνα Σεμιφρέντο πικρής σοκολάτας με παγωτό πεκάν και πούδρα καμένου μπισκότου ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΦ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ cover story

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=