Food Service τ. 145

33 Executive Chef Χρήστος Τζιέρας Branco, Μύκονος Σαλάτα με king crab σε φύκια, με χαβιάρι φραγκοστάφυλου και σως yuzu Executive Chef Γιάννης Στανίτσας Mastello, Μπατσί Άνδρου Ντομάτα γεμιστή με ceviche γαρίδας κοιλάδας, μαριναρισμένη με βινεγκρέτ περγαμόντο Executive Chef Αλέξανδρος Πορφύρης Porto Nuovo Kassiopi, Κέρκυρα Φιλέτο σολομού, ριζότο μελάνι, καπνιστά ντοματίνια, κρέμα γλυκού σκόρδου και φρέσκια ρόκα Executive Chef Γιάννης Στανίτσας Mykonos Bliss Suites, Καλό λιβάδι, Μύκονος Ελληνική σαλάτα χωριάτικη με φέτα σε κρουστά μυρωδικών Executive Chef Σταμάτης Τσίλιας Blue Lagoon: The Aliento experience, Κρήτη Ρίζα daikon σε ζωμό dashi και λάμα σιγομαγειρεμένο με miso και aji amarillo Pastry chef Αλέξανδρος Αλεξίου Hyatt Regency Thessaloniki, Θεσσαλονίκη La vie est belle – Μους σοκολάτας με στέβια, κομποτέ φράουλας με φρέσκιες φράουλες και γύρη

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=