Food Service τ. 146

48 Σοκολατάκια «Πούλια»: λευκό με καραμέλα μελιού και εσπεριδοειδή / μαύρο με σοκολάτα γά- λακτος και πικραμύγδαλο. Μανόλης Στήθος, Executive Pastry Chef Θεόδωρος Μωυσίδης, Head Pastry Chef Βαρούλκο Κανταΐφι Μπισκότο αμυγδάλου, μους μαστίχας, κρεμ μπρουλέ μπαχαρικών, γκανάζ φυστίκι, σορ- μπέ ροδάκινο Τάρτα κάστανο με sorbet μανταρίνι και παγωτό από κά- στανα ψημένα σε μαντέμι Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Patissier Ourse Athens «La vie est belle»: Μους σοκολά, 65% κρεμέ jivara lactee, κομποτέ φράουλας και γύρη Αλέξανδρος Αλεξίου, Pastry Chef Hyatt Regency Φθινόπωρο 2021: Οι pastry chefs προτείνουν… ΡΕΠΟΡΤΑΖ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=