Food Service τ. 146

49 Μους με λευκή σοκολάτα και γιαούρτι και cotton candy με καραμελωμένο αμύγδαλο κροκάν Δημήτρης Παπαντωνίου, Executive Pastry Chef Charter Yacht O’ptasia Λάζαρος Χατζησάββας, Executive Pastry Chef των ξενοδοχείων Lindos Mare, Seaside Hotel και Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites Καραμελωμένο κανταΐφι, κρέμα φτιαγμένη με κατίκι Δομοκού, σφαίρα ανθότυρο με φιστίκι Αιγίνης και σάλτσα αγριοφράουλας. Tάρτα σαμπλέ γεμισμένη με κομποτέ φράουλας αρωματι- σμένο με δυόσμο και μους φιστίκι Νίκος Νερολαδάκης, Pastry Chef των αρτοζαχαροπλαστείων Μεσογειακόν «Φύλλα στη γη»: Crémeux bitter σοκολάτας ελαφρώς καπνι- σμένης, μαρμελάδα πορτοκάλι, brownies, κομποτέ πράουστο. Λάσκαρης Παλαμαρούδας, Chef Pâtissier Bistrot της Pâtisserie Κεντρικό

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=