Food Service τ. 133 - page 17

17
IDEAS
O
ταν τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, τελευ-
ταία ημέρα διεξαγωγής της Horeca 2018,
κατά το μέσο της ημέρας, αλλά και νωρίς
το απόγευμα καταγράφεται μποτιλιάρισμα
αρκετών χιλιομέτρων στην Αττική Οδό, η ουρά του
οποίου φτάνει να ξεπερνά τα κτίρια της διοίκησης
του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), πολύ
πριν φτάσει κάποιος στο κεντρικό κτιριακό complex
του αεροδρομίου και τα αυτοκίνητα των επισκεπτών
αναγκάζονται να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ P3 στο
ύψος του ΔΑΑ, τότε αναμφίβολα η επιτυχία του
συγκεκριμένου εκθεσιακού γεγονότος είναι κάτι
παραπάνω από δεδομένη.
Σύμφωνα με τη Forum AE, στη φετινή, 13η
Horeca, επιτεύχθηκε κατακόρυφη αύξηση των
ποιοτικών επισκεπτών που προήλθαν από 49.712
επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως
αποτελεί το πλέον ουσιαστικό όσο και στοχευμένο
εμπορικό forum στη χώρα μας!
Σημαντική ήταν και η ομολογουμένως αυξημένη
προσέλευση ξενοδόχων και επιχειρηματιών από την
αγορά του επισιτισμού και της καφεστίασης, γεγονός
το οποίο καταδεικνύει το έντονο επιχειρηματικό
και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους
συγκεκριμένους κλάδους. Ιδιαίτερα σε μία εποχή
κατά την οποία ο τομέας του τουρισμού σημειώνει
σημαντική αύξηση, ενώ και η εστίαση διακρίνεται
από έντονη άνθηση!
Αξιολογώντας δε, το εύρος και την ποιότητα
των εκθεμάτων και τις εμπορικές επαφές που
πραγματοποίησαν στη διάρκεια της έκθεσης, τόσο
οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες έκαναν λόγο για
την πιο ουσιαστική και στοχευμένη Horeca όλων
των εποχών!
Συνολικά, κάτι παραπάνω
από 125.000 επαγγελματίες
που δραστηριοποιούνται
σε επιχειρήσεις τόσο του
ξενοδοχειακού, όσο και του
ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου,
επισκέφτηκαν τους χώρους
διεξαγωγής της έκθεσης στο
εκθεσιακό κέντρο Metropolitan
Expo στα Σπάτα, από τις 9 μέχρι
και τις 12 Φεβρουαρίου.
1...,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,...84
Powered by FlippingBook