Username
Password
Conan

Η διασκευή σε κόμιξ των περιπετειών του διάσημου βάρβαρου ήρωα, που γέννησε η φαντασία του Robert E. Howard

Τεύχος 50
1,79 €
-
-
Το τελευταίο κεφάλαιο των περιπετειών του Κόναν! Ο Κιμμέριος θα πρέπει να σταματήσει μία τελετή που θα βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι και να αντιμετωπίσει έναν παλιό του φίλο, που έχει μετατραπεί σε ένα άψυχο τέρας!
Τεύχος 49
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο στρατός της Γιαραλέτ ηττήθηκε! Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον στρατό των νεκροζώντανων... εκτός από τον Κόναν! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν ανακαλύπτει το ζοφερό τρόμο που κρύβεται στις σπηλιές κάτω από παλάτι της Αλκμήνον!
Τεύχος 48
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για την πρώτη του μάχη. Όμως, δεν περίμενε να αντιμετωπίσει ένα στρατό από νεκροζώντανους! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστήριο που καλύπτει το παλάτι της Αλκμήνον.
Τεύχος 47
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν αναζητά νέες περιπέτειες και καταλήγει μισθοφόρος στο στρατό της Γιαραλέτ. Στη δεύτερη ιστορία ο νεαρός βάρβαρος προσπαθεί να βρει ένα μυθικό θησαυρό: τα Πετράδια του Γκουαλούρ!
Τεύχος 46
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Η μάχη του Βενάριουμ είναι σκληρή και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Κόναν! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν θα βρει μπροστά του την κόρη του Γίγαντα των Πάγων!
Τεύχος 45
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Το τελευταίο μέρος από τις νεανικές περιπέτειες του Κόναν αρχίζει εδώ! Οι Ακουιλόνιοι έχουν εισβάλλει στην Κιμμερία και η μάχη του Βενάριουμ ξεκινά! Στη δεύτερη ιστορία μας ο Κιμμέριος θα αντιμετωπίσει τον θεό Αράχνη.
Τεύχος 44
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν θα αντιμετωπίσει τον Θακ σε μία μάχη μέχρις εσχάτων! Στη δεύτερη ιστορία ο νεαρός βάρβαρος θα πέσει αιχμάλωτος και θα πολεμήσει με έναν αρχαίο τρόμο!
Τεύχος 43
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν, ο Μουρίλο και ο ίδιος ο Κόκκινος Ιερέας βρίσκονται κυνηγημένοι μέσα στον Κόκκινο Οίκο! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν για να επιβιώσει, θα πρέπει να δώσει μία σκληρή μάχη με ένα τρομερό αντίπαλο!
Τεύχος 42
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Μέσα στον Κόκκινο Οίκο κατοικεί ένας άγνωστος τρόμος! Ο Κόναν θα βρει άσπονδους συμμάχους για να μπορέσει να επιβιώσει! Ενώ στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν ξεκινάει μία νέα περιπέτεια!
Τεύχος 41
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν αναλαμβάνει να εξοντώσει τον Κόκκινο Ιερέα, αλλά πριν από αυτό θέλει να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τη Τζιάρα! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν θα αντιμετωπίσει ένα μοχθηρό ιερέα και τον αλλόκοσμο υπηρέτη του για να εκδικηθεί το χαμό ενός φίλου του!
Τεύχος 40
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Βασιλιάς Κόναν βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο μοχθηρούς μάγους, τον Θοθ-Αμόν και τον Τσόθα-Λάντι! Στη δεύτερη ο Κόναν θα πρέπει ανακαλύψει το μυστικό του Κήπου του Φόβου και κερδίσει τον φτερωτό τρόμο που κατοικεί εκεί!
Τεύχος 39
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Μία ακόμα από τις περιπέτειες του Κόναν στο πλευρό του Καλάνθες και της Τζανίσσα, που θα αντιμέτωπίσουν μία στρατιά από τέρατα για να βρουν ένα πολύτιμο βότανο! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν βρίσκει έναν αμύθητο θησαυρό αλλά για να τον αποκτήσει θα πρέπει να εξοντώσει τους φύλακες της Κρύπτης!
Τεύχος 38
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Η Τζιάρα προδίδει τον Κόναν και τον Νέστορ. Ο Γκουντερλανδός θυσιάζεται, και ο Κόναν ορκίζεται να εκδικηθεί το θάνατό του. Στις κλασικές του περιπέτειες, ο Κόναν χρειαστεί να νικήσει έναν υπερφυσικό τρόμο!
Τεύχος 37
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν και οι συντροφοί του ξέφυγαν από το Βασιλιά Αράχνη και πήγαν σε μία νέα πόλη. Εκεί ο Κόναν θα αγωνιστεί στην Αρένα, ενώ ένας από τους συντρόφους του σχεδιάζει να τον προδώσει! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν   θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία σκοτεινή αίρεση!
Τεύχος 36
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Το ταξίδι του βασιλιά Κόναν για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή συνομωσία! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν φτάνει σε ένα χωριό, όπου μυστηριώδη και επικίνδυνα πλάσματα επιτίθενται στους κατοίκους!
Τεύχος 35
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Μία ιστορία από τα χρόνια που ο Κόναν ήταν βασιλιάς της Ακουιλονίας! Ο Κόναν ξεσκεπάζει μία συνομωσία που είχε στόχο το θρόνο, αλλά δεν έχει ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο! Στη δεύτερη ιστορία ο Κόναν θα χρειαστεί να φτάνει σε ένα χωριό, όπου μυστηριώδη και επικίνδυνα πλάσματα επιτίθενται στους κατοίκους!
Τεύχος 34
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν και η Τζιάρα είναι αιχμάλωτοι μίας άγριας φυλής, που σκοπεύει να τους θυσιάσει! Θα καταφέρουν να ξεφύγουν πριν να είναι πολύ αργά; Ενώ στη δεύτερη ιστορία μας, ο Κόναν θα επισκεφθεί ξανά το θρυλικό Πύργο του Ελέφαντα!
Τεύχος 33
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Ο Κόναν και η Τζιάρα φεύγουν από τη Ζαμόρα καθώς ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον βάρβαρο, αλλά σύντομα θα βρεθούν μπροστά σε νέους κινδύνους. Οι κλασικές περιπέτειες του Κόναν συνεχίζονται με τον νεαρό βάρβαρο να βρίσκεται αιχμάλωτος από παράξενα πλάσματα στη χώρα του Αιώνιου Φωτός!
Τεύχος 32
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ! Στην πρώτη ιστορία συναντάμε ξανά τον έφηβο Κόναν, ο οποίος φέρνει την καταστροφή στο χωριό του... Στη δεύτερη, από την κλασική σειρά
Τεύχος 31
Ο Κόναν θα πρέπει να συνεργαστεί  με τον Γκουντερλανδό Νέστορ, έναν από τους διώκτες του, για να καταφέρουν και οι δύο να βγουν ζωντανοί από έναν αρχαίο τύμβο γεμάτο θησαυρούς και αλλόκοσμους αντιπάλους!
Τεύχος 30
Ο Κόναν βρίσκεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με έναν πανίσχυρο, υπερφυσικό αντίπαλο! Θα καταφέρει ο βάρβαρος να τον νικήσει;
Τεύχος 29
Το κυνήγι του Κόναν συνεχίζεται και ο βάρβαρος καταλήγει σε μία αρχαία πόλη, ακολουθώντας τις φήμες ενός θησαυρού... και όχι μόνο.
Τεύχος 28
Όταν ο Καλάνθες, ο Κοναν και η Τζανίσσα φτάνουν σε ένα μικρό χωριό, κυνηγημένοι από δαίμονες, θα αποδειχθεί πως την ιστορία την γράφουν και οι αφανείς ήρωες.
Τεύχος 27
Η ιστορία του Κόναν και των Αφγκούλι συνεχίζεται. Το όνειρο του βάρβαρου να αποκτήσει το δικό του βασίλειο μπορεί να γίνει πραγματικότητα... Θα δεχτεί, όμως, το τίμημα ο Κόναν;
Τεύχος 26
Μία ιστορία από τα χρόνια που ο Κόναν ήταν αρχηγός των Αφγκούλι.
Τεύχος 25
Ο βάρβαρος βρίσκεται κυνηγημένος και χωρίς καμία έξοδο διαφυγής!
Τεύχος 24
Ο Κόναν μπαίνει σε τεράστιους μπελάδες, όταν ληστεύει το αρχοντικό ενός δικαστή, ο  οποίος στέλνει τη φρουρά της πόλης να τον συλλάβει.
Τεύχος 23
Επιστρέφουμε στα παιδικά χρόνια του διάσημου ήρωα, όπου ο έφηβος Κόναν θα βρεθεί μπροστά σε ένα απόκοσμο θέαμα και έναν τρομακτικό αντίπαλο.
Τεύχος 22
Ο Κόναν ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Πύργος του Ελέφαντα: ένα πλάσμα από έναν άλλο κόσμο, το οποίο έχει και μία αποστολή να του αναθέσει!
Τεύχος 21
Ο Κόναν μαζί με τον Τόρους, τον Πρίγκιπα των Κλεφτών, θα πρέπει να ξεπεράσουν τους μεγάλους κινδύνους που κρύβει ο Πύργος του Ελέφαντα για να φτάσουν στο θησαυρό του!
Τεύχος 20
Ο Κόναν μαθαίνει για το θησαυρό που κρύβεται στον Πύργο του Ελέφαντα. Τίποτα δεν τον έχει προετοιμάσει για όσα θα συναντήσει, όμως...
Τεύχος 19
Όταν ο Κόναν κλέβει το στέμμα της Αρχιιέρειας της Τίαματ, θα ξυπνήσει έναν ανίκητο αντίπαλο...
Τεύχος 18
Δύο μοναδικές ιστορίες που ρίχνουν κι άλλο φως στο χαρακτήρα του βαρβάρου!
Τεύχος 17
Οι περιπλανήσεις του οδηγούν τον Κόναν στη θρυλική Πόλη των Κλεφτών, την Ζαμόρα...
Τεύχος 16
Ο νεαρός βάρβαρος βρίσκεται αντιμέτωπος με υπερφυσικούς αντιπάλους, όταν τρείς δαίμονες του επιτίθενται για να κλέψουν την ψυχή του.
Τεύχος 15
Μία ακόμα από τις ιστορίες της παιδικής ηλικίας του βάρβαρου, όπου θα τα βάλει με μία αγέλη λύκων για να σώσει τη ζωή του αρχηγού της φυλής του.
Τεύχος 14
Μία τεράστια μάχη ανάμεσα στον Καλάνθες και τον Θοθ-Αμόν έχει ξεκινήσει. Όμως, ο Κόναν θα είναι εκείνος που θα βάλει τέλος σε αυτή αποκτώντας έναν μισητό αντίπαλο στο πρόσωπο του σκοτεινού μάγου.
Τεύχος 13
Το ταξίδι στη Χάνουμαρ αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνο από όσο περίμενε κανείς, καθώς ο Θοθ-Αμόν περνάει στην επίθεση!
Τεύχος 12
Ο Κόναν και η μυστηριώδης Τζανίσσα θα συντροφεύσουν τον Καλάνθες, ιερέα του Ίμπις και αντίπαλο του μοχθηρού μάγου Θοθ-Αμόν, σε ένα ταξίδι στη Χάνουμαρ.
Τεύχος 11
Η έρευνα για τη δολοφονία του  Κάλλιαν Πούμπλικο συνεχίζεται, όταν ο Κόναν θα βρεθεί μπροστά στον αλλόκοσμο φονιά του!
Τεύχος 10
Ο Κόναν έχει αναλάβει να κλέψει το Ναό του Κάλλιαν Πούμπλικο για λογαριασμό ενός ευγενούς. Όμως, τα πράγματα θα πάρουν αναπάντεχη τροπή όταν ο ιδιοκτήτης του οίκου βρεθεί δολοφονημένος!
Τεύχος 9
Αφού έζησε για λίγο καιρό ως αιχμαλώτος των κατοίκων της μυθικής Υπερβορείας, ο Κόναν κατάφερε να αποδράσει και κατεύθυνηθηκε νότια. Γνωρίζοντας ελάχιστα για τα πολιτισμένα βασίλεια κι ανυπότακτος από τη φύση του, έζησε δύσκολες μέρες ως κλέφτης...
Τεύχος 8
Ο θρύλος του Κόναν ξεκινάει μέσα σε ε΄να αιματοβαμμένο πεδίο μάχης. Μία άγνωστη ιστορία από τα παιδικά χρόνια του μεγάλου ήρωα.
Τεύχος 7
Μετά την περιπέτειά του στην Υπερβόρεια, ο Κόναν θα δείξει σε εκείνους που τον πρόδωσαν το τίμημά των πράξεων τους.
Τεύχος 6
Ο Κόναν καταφέρνει να δραπετεύσει από την Υπερβόρεια αλλά δεν καταφέρνει να σώσει και τις ζωές των υπόλοιπων φυλακισμένων ή της γυναίκας που ερωτεύτηκε.
Τεύχος 5
Ο Κόναν ξεσηκώνει τους υπόλοιπους σκλάβους ενάντια στουςο μοχθηρούς δυνάστες τους.
Τεύχος 4
Αιχμάλωτος στα χέρια των αθάνατων μάγων της Υπερβόρειας, ο Κόναν θα μάθει ότι οι θρύλοι για αυτή τη χώρα ήταν ψέματα.
Τεύχος 3
O Kόναν και οι Αιζίρ πέφτουν θύματα προδοσίας και ο Κιμμέριος καταλήγει αιχμάλωτος στη μυθική χώρα της Υπερβόρειας.
Τεύχος 2
Μετά από μία σκληρή μάχη, ο Κόναν βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν τεράστιο κίνδυνο, όταν μία πανέμορφη κοπέλα τον οδηγεί σε μία παγίδα.
Τεύχος 1
Μία ζωή γεμάτη περιπέτειες ξεκινάει καθώς ο Κόναν αφήνει για πρώτη φορά την Κιμμερία και ταξιδεύει στη χώρα των Αιζίρ.
Τεύχος 0
Η κόρη ενός βασιλιά πέφτει θύμα απαγωγής και τώρα ο Κόναν με τη βοήθεια της αδελφής της, θα πρέπει να τη φέρει πίσω. Ο Κόναν θα πρέπει να ξεπεράσει τις γητειές ενός μάγου και ένα στρατό από ζόμπι για να το καταφέρει!