Username
Password
FreeWare

Το Freeware Magazine καλύπτει εμπεριστατωμένα μια ιδιαίτερα δημοφιλή και συνάμα πολυπληθή κατηγορία εφαρμογών για PCs, αυτή του δωρεάν λογισμικού. Σε κάθε τεύχος συγκεντρώνει τις καλύτερες freeware εφαρμογές και παρουσιάζει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης των καλύτερων από αυτές.

Έναρξη Κυκλοφορίας:
Δεκέμβριος 2010

Συχνότητα Έκδοσης:
Διμηνιαίο

Αρχισυντάκτης:
Γιώργος Αθανασιάδης

Τεύχος 9

Στο ένατο τεύχος του  Freeware Magazine θα βρείτε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για το Downloading, το οποίο αποτελεί αγαπημένη ασχολία αμέτρητων χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο.  Το αφιέρωμα έχει ξεχωριστές ενότητες για το κατέβασμα αρχείων μέσω torrents, αλλά και μέσω ιστοσελίδων τύπου Rapidshare, καθώς φυσικά και μια ενότητα με τα καλύτερα προγράμματα για όποιον ασχολείται με το Downloading.  Στο τεύχος παρουσιάζονται επίσης οι καλύτερες σουίτες φορητών προγραμμάτων και συλλογές εργαλείων για επεξεργασία και προβολή υποτίτλων, καθώς και για απεγκατάσταση εφαρμογών.

Τεύχος 8
Θέμα εξωφύλλου στο όγδοο τεύχος του Freeware Magazine είναι ένα πολυσέλιδο σπονδυλωτό αφιέρωμα το οποίο καλύπτει διεξοδικά τη σύγχρονη πραγματικότητα των eBooks. Σε αυτό θα βρείτε πληροφορίες για τα επικρατέστερα πρότυπα, τις ιστοσελίδες από τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία, τις σχετικές διαδικασίες βήμα προς βήμα και φυσικά τα καλύτερα προγράμματα.  Το τεύχος έχει και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα, όπως για παράδειγμα τα κορυφαία εργαλεία για να απολαμβάνετε τις εκπομπές τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών από όλο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου.
Τεύχος 7
Στο ανανεωμένο έβδομο τεύχος του Freeware Magazine, ξεκινάει μια στήλη για νέα ή σοβαρά ανανεωμένα προγράμματα. Επίσης, από αυτό το τεύχος υπάρχουν σύντομες αναφορές σχετικά με το τι πρέπει να προσέξετε κατά την εγκατάσταση κάθε προγράμματος. Η κύρια συλλογή του τεύχους, περιέχει προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Ακόμη, υπάρχει μια συλλογή εφαρμογών οι οποίες ξεκίνησαν την πορεία τους ως εμπορικά προϊόντα, αλλά διατίθενται πλέον χωρίς κόστος, καθώς και η νέα έκδοση του OpenDisc, με 55+ εφαρμογές και εργαλεία ανοικτού λογισμικού.
Τεύχος 6
Το έκτο τεύχος του Freeware Magazine, είναι γεμάτο από εξαιρετικές συλλογές δωρεάν προγραμμάτων, τα οποία ενδιαφέρουν κάθε χρήστη. Η κύρια συλλογή του τεύχους, έχει τίτλο Download Power Pack 2012 και περιέχει εργαλεία τα οποία καλύπτουν σφαιρικά τις ανάγκες downloading. Εδώ θα βρείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις επιλεγμένων torrent clients, File Sharing sites tools, download managers και FTP clients. Στις υπόλοιπες  συλλογές περιλαμβάνονται εφαρμογές animation, εργαλεία συστήματος και Web Design, καθώς και τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία των εταιρειών Ashampoo και Serif.
Τεύχος 5
Στο πέμπτο τεύχος του Freeware Magazine ήρθε ή ώρα να βροντοφωνάξουμε «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», όχι όμως για υπηρεσίες και αγαθά που κοστίζουν χρήματα, αλλά για προγράμματα που μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα εμπορικά ξαδέρφια τους. Σχεδόν κάθε εμπορικό λογισμικό, έχει το αντίστοιχο δωρεάν του. Στον χώρο της ασφάλειας υπολογιστών, οι επιλογές που έχουμε είναι πάρα πολλές και το δωρεάν λογισμικό πραγματικά διαπρέπει. Υπάρχουν κάθε λογής προγράμματα προστασίας από ιούς, Trojans, spam κ.λπ, μέχρι ολόκληρες σουίτες προστασίας που περιλαμβάνουν και firewall.
Τεύχος 4
 
Τεύχος 3
Το τρίτο τεύχος του Freeware Magazine είναι αφιερωμένο στην τρίτη διάσταση. Ο χώρος αυτός είναι αναπτύσσεται με τρομαχτικούς ρυθμούς, ενώ τα εξειδικευμένα προγράμματα που προσφέρουν δυνατότητα προβολής, πόσο μάλλον μετατροπής περιεχομένου σε 3D προκειμένου να προβληθούν από τις σύγχρονες τηλεοράσεις είναι λίγα και πανάκριβα. Εμείς, ωστόσο, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα τα οποία μπορούν να σας επιτρέψουν να μετατρέψετε μια δισδιάστατη εικόνα ή βίντεο σε τρισδιάστατη. Από την άλλη, εάν έχετε δύο λήψεις του ίδιου θέματος (και πάλι εικόνα ή βίντεο), τα συγκεκριμένα προγράμματα τις μετατρέπουν σε πραγματικό 3D αρχείο. Για να δείτε τα αριστουργήματά σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι τα χρωματιστά γυαλιά.
Τεύχος 2
Αυτό το μήνα, το κεντρικό μας θέμα είναι η δημιουργία ενός οικιακού συστήματος παρακολούθησης. Με τη χρήση δωρεάν εφαρμογών και από πλευράς hardware μόνο μίας (ή περισσοτέρων) Web camera. Οι εφαρμογές αυτές, έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να καταγράφουν βίντεο και εικόνες, προκειμένου εσείς να μπορείτε εκ των υστέρων να διαπιστώσετε τι συνέβαινε στον χώρο που παρακολουθείτε, αλλά να σας ειδοποιούν με e-mail κάθε φορά που αντιλαμβάνονται κίνηση. Δείτε πως ακριβώς δουλεύουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιήσαμε και που φυσικά θα βρείτε στο DVD.
Τεύχος 1