Το «Food Service» είναι το επαγγελματικό-επιχειρηματικό περιοδικό στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στον τομέα της μαζικής εστίασης, της βιομηχανίας και του εμπορίου τροφίμων και ποτών.
Εκδίδεται από το έτος 2000 και αποτελεί τον πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό σύμβουλο για τους F&B Managers και τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης. Η ύλη και η θεματολογία του περιοδικού επικεντρώνονται στην αγορά του food service-catering, της επαγγελματικής εστίασης και του χονδρεμπορίου τροφίμων και ποτών.
Έναρξη Κυκλοφορίας:
2000
Συχνότητα Έκδοσης:
Διμηνιαίο
Αρχισυντάκτις:
Μάγδα Πειστικού
Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις σε Ρωσία και Ουκρανία μονοπωλούν την επικαιρότητα, καθιστώντας οποιοδήποτε άλλο γεγονός λιγότερο άξιο αναφοράς. Αν και η αρχή του νέου έτους δημιούργησε προσδοκίες για ένα θετικότερο οικονομικό περιβάλλον, οι συνθήκες δείχνουν να μην επιτρέπουν γρήγορη αλλαγή του κλίματος προς αυτή την κατεύθυνση. Ο προβληματισμός εντάθηκε ακόμη περισσότερο εξαιτίας της ρωσο-ουκρανικής κρίσης που συνετέλεσε στην αύξηση του κόστους των πρώτων υλών. Αλεύρι, σιτηρά, μαγειρικά έλαια, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν ήδη ξεκινήσει την ανοδική τους πορεία με καταναλωτές και επιχειρηματίες να εντοπίζουν τις πρώτες διαφοροποιήσεις στις τιμές πώλησης των αγαθών.