Username
Password
PC Master Gold

To “PC Master Gold” κυκλοφορεί από το 2003 και πρόκειται για μια ειδική έκδοση του περιοδικού PC Master. Το εν λόγω PC gaming magazine απευθύνεται σε όλους τους gamers ανεξαρτήτως ηλικίας και αποτελεί το μοναδικό περιοδικό στο είδος του που κυκλοφορεί μαζί με DVDs συνολικής χωρητικότητας 12 GB, προσφέροντας μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις παραπάνω εκ του ενός full game. Το “PC Master Gold” καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων, ρίχνοντας το βάρος κυρίως στα αφιερώματα που σχετίζονται με τον χώρο της retro και ανεξάρτητης σκηνής.

Έναρξη Κυκλοφορίας:
2003

Συχνότητα Έκδοσης:
Ειδική

Αρχισυντάκτης:
Πέτρος Κυπραίος

Τεύχος 46

Full game: Half-Life 2! Το Half-Life 2 δεν είναι απλώς ένα shooter, καθώς αποτελεί τον πρωτομάστορα των «immersive shooters», όπου υπάρχει μία κινηματογραφική εξέλιξη του σεναρίου, ανάπτυξη και εξοικείωση με χαρακτήρες, ατμόσφαιρα, περιπλάνηση, εξερεύνηση και, με την παρουσίαση του ανεπτυγμένου μοντέλου φυσικής και του gravity gun, γρίφοι. To τεύχος αυτό, είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στο Half-Life 2!

Τεύχος 45
 
Τεύχος 44
Το ανανεωμένο PC Master Gold είναι αφιερωμένο στο εκπληκτικό Vampire: The Masquerade Bloodlines, το οποίο είναι και το full game του περιοδικού.  Οι gamers θα ταξιδέψουν στον αιματηρό κόσμο των βαμπίρ και των άλλων σκοτεινών πλασμάτων που βασιλεύουν τη νύχτα, νιώθοντας να τους αγκαλιάζει ο τρόμος! Επειδή βέβαια οι βρικόλακες δεν αστειεύονται στις σελίδες του τεύχους 44 θα βρείτε έναν οδηγό στρατηγικής που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη δύσκολη θέση, αλλά και μία παρουσίαση των καλύτερων mods για το Vampire.  
Τεύχος 43
Το 2010 είναι η χρονιά του Μουντιάλ, για αυτό και στις σελίδες του αγαπημένου σας περιοδικού θα βρείτε ένα τεράστιο αφιέρωμα πάνω στα σημαντικότερα football games που εμφανίστηκαν στους υπολογιστές από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 μέχρι τις μέρες μας! Ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για την τρέλα του Facebook gaming, αλλά και ένα αφιέρωμα για την Black Isle Studios, μία θρυλική εταιρεία ανάπτυξης που μας έδωσε το θρυλικό Planescape Torment που είναι άλλωστε και το full game του τεύχους 43.
Τεύχος 42
Με αφορμή το καταπληκτικό Black Mirror που είναι το full game για το τεύχος 42 σας παρουσιάζουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα πάνω στα πιο γνωστά horror games που έχουν εμφανιστεί στο κόσμο των video games. Διαβάστε το απαραιτήτως με αναμμένα τα φώτα και  όταν συνέλθετε από την τρομάρα μπορείτε να συνεχίσετε με ένα άρθρο για τους ανεξάρτητους developers οι οποίοι αντιστέκονται απέναντι στους αδηφάγους publishers.