Username
Password
Daffy Duck

H πιο εγωκεντρική και θεοπάλαβη πάπια στον κόσμο σε μοναδικά αστείες περιπέτειες που θα σας κάνουν να σκάσετε από τα γέλια! 

Τεύχος 10
1,79 €
-
-
Στο Daffy #10 ο κακόμοιρος Πιτ Πούμα υποφέρει στα χέρια του πωλητή Ντάφι, ενώ ο Ντάφι και ο Σαμ αγωνίζονται να σωθούν από το ναυάγιο του… παπιό-τιτανικού! Επιπλέον, ο Χέρλοκ Σόλμς ταξιδεύει στο μέλλον και αλλάζει το ρου της ιστορίας! Επίσης, ο Μπαγκς υπερασπίζεται τα δικαιώματα των καρότων του μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ ο Ντάφι γίνεται ο νηπιαγωγός της συμφοράς! Μιλάμε για πολύ πλάκα!
Τεύχος 9
Στo Daffy #9 βλέπουμε τον Ντακ Ντότζερς να υποφέρει από διαστημική γρίπη, αλλά και τον σκύλο Τσάρλι να στέλνει αδιάβαστο τον δύσμοιρο Μάρβιν! Ακόμη, ο Μπαγκς φέρνει πανικό στο λούνα πάρκ που δουλεύει ο Σαμ, ενώ ο Σιλβέστερ γνωρίζει τους νέους τρομακτικούς του γείτονες. Αυτές και άλλες σούπερ διασκεδαστικές περιπέτειες που θα σας κάνουν να σκάσετε από τα γέλια σας περιμένουν στο Daffy Duck #9.
Τεύχος 8
Στο Daffy Duck #8, ο διάσημος Ντεντέκτιβ Ντακ Τέισι αναλαμβάνει να λύσει μία υπόθεση και ο Μπαγκς του κάνει για μία ακόμη φορά τη ζωή δύσκολη! Επίσης, σε μία άλλη απίθανη ιστορία ο Μπαγκς Μπάνι ταλαιπωρεί τους γκαφατζήδες εγκληματίες Μάγκσι και Ρόκι! Ακόμη, ο σκύλος Τσάρλι προσπαθεί να πείσει τον Πόρκι για να γίνει το αφεντικό του, ενώ η Γιαγιάκα μαζί με τον Σιλβέστερ και τον Τουίτι συμμετέχουν σε μία άκρως διασκεδαστική κατασκοπευτική περιπέτεια!
Τεύχος 7
Στο 7Ο τεύχος του Daffy Duck τα στούντιο της Warner αποφασίζουν να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα του Ντάφι, δίνοντας του έναν βοηθό (όπου βέβαια) μετατρέπεται στο μεγάλο ανταγωνιστή του! Επίσης, ο Σιλβέστερ μετατρέπεται στον Γατοκομμάντο και προσπαθεί να σώσει την τιμή όλων των αιλουροειδών, ενώ ο βάτραχος Φρόγκι παρουσιάζει μέσα από τα τραγούδια του την δική του εκδοχή για την ιστορία! Αυτές και άλλες πολλές θεότρελες ιστορίες των αγαπημένων σας ηρώων σας περιμένουν στο έβδομο τεύχος του Daffy Duck!
Τεύχος 6
Η πρώτη ιστορία του Daffy Duck #6 μας μεταφέρει στο μακρινό Μεξικό, όπου ο παλαβός Ντάφι κάνει το λάθος να δοκιμάσει τη μυθική καυτερή σάλτσα του Μοντεζούμα, με αποτέλεσμα να μπλέξει σε θεότρελες περιπέτειες. Επίσης, ο Ντακ Ντότζερς αναλαμβάνει μία ακόμη αποστολή ενάντια στον Μάρβιν, ο οποίος σχεδιάζει (τι άλλο;) να εισβάλλει στον πλανήτη μας. Επίσης, ο Μπαγκς αναδεικνύεται πρωταθλητής σε αγώνες body building και το Κογιότ επιχειρεί για μία ακόμη φορά (μάταια) να πιάσει τον Ρόουντ Ράννερ!
Τεύχος 5
Στο πέμπτο τεύχος του Daffy Duck θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για τις τρελές περιπέτειες του Ντάφι και του Σαμ στην Άγρια Δύση, όπου οι δύο άσπονδοι εχθροί επιδίδονται σε μία ατελείωτη κούρσα για να ανακαλύψουν χρυσάφι! Επιπλέον, ο Μπαγκς διαπρέπει ως αθλητής του γκολφ και ο Σιλβέστερ βρίσκει για μία ακόμη φορά τον μπελά του στην προσπάθεια του να πιάσει τον Τουίτι! Αυτές και άλλες θεοπάλαβες ιστορίες σας περιμένουν στο Daffy Duck #5.
Τεύχος 4
Στο Daffy #4 ο Ντάφι γίνεται διάσημος επειδή… κάνει ακροβατικές τούμπες και ο Μάρβιν θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη μας εξαπολύοντας ένα σαρκοβόρο φυτό από τον Άρη! Παράλληλα, ο ερωτύλος ασβός Πέπε κερδίζει 1.000.000 ευρώ, αφού πρώτα έχει βγάλει εκτός συναγωνισμού τους υπόλοιπους ήρωες των Looney Tunes (χρησιμοποιώντας φυσικά την μυρωδιά του), ενώ σε μία άλλη ιστορία ο Σούπερ-Ντάφι ανταγωνίζεται τον Σούπερ-Μπαγκς, δημιουργώντας ως είθισται το απόλυτο χάος.
Τεύχος 3
Στο 3ο Daffy Duck, ο Ντάφι αναλαμβάνει το ρόλο του πωλητή! Στόχος του δεν είναι άλλος από το να πουλήσει μία σούπερ μονωτική ταινία στον Έλμερ. Το μόνο βέβαια που πετυχαίνει είναι να σπείρει το χάος και την καταστροφή. Επίσης, ο Ταζ πέφτει στα χέρια του Μάρβιν και μεταφέρεται στον πλανήτη Άρη, ενώ ο κλέφτης Σαμ κάνει τα πάντα για να γλιτώσει από την τσιμπίδα του νόμου. Τέλος, στην ιστορία: “Υποψήφιοι Αστροναύτες για Δέσιμο” ο Πόρκι και ο Ντάφι ετοιμάζονται να κατακτήσουν τα άστρα!
Τεύχος 2
Στο δεύτερο τεύχος της πιο εγωκεντρικής πάπιας στο κόσμο, ο Ντάφι παρέα με τον Μπαγκς μπλέκουν σε θεότρελες καταστάσεις στη προσπάθεια τους να ανακαλύψουν το χιονάνθρωπο των Ιμαλάϊων! Επίσης, η Μάγισσα Χέιζελ προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα μαγικό ξόρκι με τη βοήθεια του… κατεργάρη Μπαγκς, ενώ ο Ντάφι υποδύεται τον βρικόλακα σε μία ξεκαρδιστική παρωδία της διάσημης  ταινίας “Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα”.
Τεύχος 1
Στο πρώτο τεύχος του Daffy Duck ο πιο γκαφατζής ήρωας του μέλλοντος, ο θαρραλέος Ντακ Ντότζερς προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη μας από τη… λειψυδρία φέρνοντας παγάκια από το διάστημα, ενώ σε μία άλλη περιπέτεια ο Ντάφι προσπαθεί να γίνει μοντέλο! Αυτές και άλλες πολλές θεοπάλαβες ιστορίες σας περιμένουν στο πρώτο συλλεκτικό Daffy Duck!