Username
Password
Bugs & Taz

Ο απίθανος σίφουνας Ταζ μαζί με τον κατεργάρη λαγό Μπαγκς και τα υπόλοιπα Looney Tunes σκαρώνουν μοναδικές πλάκες που θα σας κάνουν να σκάσετε από τα γέλια! 

Τεύχος 9
1,79 €
-
-
Στο Bugs & Taz 9, o Μπαγκς και ο Ντάφι ταξιδεύουν μέχρι την μακρινή Τασμανία για να φυλακίσουν τον Ταζ και φυσικά προκαλούν πανικό στο πέρασμα τους. Επίσης, ο Σαμ κάνει μπέιμπι σίτινγκ στον Τουίτι την ίδια ώρα που ο ασβός Πέπε ταξιδεύει στους υπόνομους των μεγαλύτερων πόλεων του πλανήτη με στόχο να βρει τη δουλειά των ονείρων του! Τέλος, ο Ντάφι και ο Μπαγκς βρίσκονται σε μία κρουαζιέρα, όπου στην εγωκεντρική πάπια είναι σίγουρο ότι θα της μείνει... αξέχαστη!
Τεύχος 8
Στο Bugs & Taz 8, o Ντάφι κατηγορείται για την εξαφάνιση του Μπαγκς και έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεση του για να ξεσκεπάσει αυτή την μυστηριώδη υπόθεση και να γλιτώσει τη... φυλακή! Επίσης, ο γάτος Σιλβέστερ επιχειρεί να αποδράσει από ένα ξενοδοχείο ζώων, προκαλώντας ένα άνευ προηγουμένου... χάος και σε μία άλλη ιστορία ο γιος του Σιλβέστερ, Τζούνιορ, ταράζει τον πατέρα του, καθώς γίνεται μέλος ενός συλλόγου προστασίας πτηνών! Το γέλιο και η διασκέδαση στο Bugs & Taz 8 δεν σταματούν ποτέ!
Τεύχος 7
Στην πρώτη ιστορία του Bugs & Taz 7, o Ντάφι, ο Μπαγκς, ο Έλμερ και ο Ταζ διοικούν τη δική τους επιχείρηση που κατασκευάζει τρελά μαραφέτια, οπότε η καταστροφή και χρεοκοπία είναι απλώς... δεδομένη! Ακόμη, ο Σιλβέστερ μαζί με τον γιο του πραγματοποιούν ένα μακρινό ταξίδι στην Αυστραλία και ο μυρωδάτος Πέπε ζει έναν ακόμη μεγάλο άρωμα στη Νέα Υόρκη, ενώ όλα τα Looney Tunes προσπαθούν να μάθουν να παίζουν μπέιζμπολ με... καταστροφικές συνέπειες για τους γύρω τους!
Τεύχος 6
Στο Bugs & Taz 6, ο Ντάφι είναι τόσο αχόρταγος που κάνει αφόρητα δύσκολη του καλόκαρδου Πόρκι... Όμως το αγαπημένο γουρουνάκι δεν  έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Επίσης, ο Σιλβέστερ μαζί με τον Πόρκι μπλέκουν σε
Τεύχος 5
To Γομάρι, μπορεί να έχει δύναμη, αλλά καθόλου μυαλό και αυτό είναι κάτι που το εκμεταλλεύεται ο κατεργάρης Μπαγκς σε μία σούπερ αστεία ιστορία με πολύ... ξύλο και γέλιο! Επίσης, ο Πιτ Πούμα το παίζει δάσκαλος για να καταβροχθίσει τον Μπαγκς και τον ανιψιό του, όμως δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τις παγίδες που του στήνει ο τετραπέρατος λαγός. Επιπλέον, ο Ντάφι γίνεται πρώτο όνομα στο Ακαπούλκο, ενώ το Κογιότ φοράει τη στολή του... Κογιότμαν!
Τεύχος 4
Ποιος είπε ότι τα Looney Tunes δεν λατρεύουν τη μουσική; Στο Bugs & Taz 4 η καριέρα του Ταζ στο τραγούδι πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Μπαγκς Μπάνι εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή για να κάνει τα πράγματα... ακόμα χειρότερα! Ακόμη, ο Ντάφι και ο Μπαγκς υποδύονται τους γελωτοποιούς, ενώ ο Σιλβέστερ (μάταια) προσπαθεί να πείσει τον Τζούνιορ, ώστε να αρχίσει να μισεί τα ποντίκια. Τέλος, ο καλοκάγαθος σκύλος Μάρκος Αντώνιος  κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τη γατούλα Κλεοπάτρα από τις κακοτοπιές.
Τεύχος 3
Στο Bugs & Taz 3, ο Μπαγκς και ο Ταζ είναι δύο μηχανόβιοι που επιδίδονται σε απίθανα ακροβατικά κόλπα, ενώ σε μία άλλη ιστορία ο κατεργάρης λαγός καταφέρνει να καταστρέψει τα αμερικανικά καλλιστεία! Παράλληλα, ο Ντακ Ντότζερς σε μία ακόμη συναρπαστική διαστημική περιπέτεια  προστατεύει το γαλαξία από την επέλαση των εξωγήινων μελισσών την ώρα που ο Ταζ μαζί με τον Μπαγκς Μπάνι και τον Ντάφι ανεβάζουν το θεατρικό έργο:
Τεύχος 2
Στο Bugs & Taz 2, ο Έλμερ θέλει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον διάβολο της Τασμανίας και για κακή του τύχη πέφτει πάνω στον σίφουνα που ονομάζεται Ταζ! Επιπλέον,  οι επιθεωρητές Ντάφι και ο Πόρκι αναλαμβάνουν δράση σε μία προσπάθεια να εξιχνιάσουν τι πήγε στραβά και το Κογιότ καταπλακώθηκε από μία τεράστια πέτρα! Παράλληλα, ο Ντάφι και ο Μπαγκς τη μία μπλέκουν σε μεσαιωνικές μονομαχίες και την άλλη αναζητούν το τέρας του Λοχ Νες! Μιλάμε για πολύ γέλιο!
Τεύχος 1
Στο πρώτο τεύχος του Bugs & Taz μία σειρά από συναρπαστικές κόμιξ ιστορίες περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Looney Tunes. Στο Bugs & Taz #1 ο Μπαγκς, ο Ταζ, ο Πόρκι και οι υπόλοιποι αγαπημένοι ήρωες συμμετέχουν σε έναν απίστευτο ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης, ο Ταζ προσπαθεί να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, ενώ η μάγισσα Χέιζελ έχει να αντιμετωπίσει στην άτακτη και γκρινιάρα Χρυσομαλλούσα! Αυτές και πολλές άλλες ιστορίες θα τις βρείτε μόνο στο Bugs & Taz #1!